Kan point-høsten fortsætte?

Så varer det ikke længe før turen går mod Ringkøbing, hvor Natasha Nolevska og holdkammerater vil gøre hvad de kan, for at få vendt deres held med at samle point. Tre point har Ringkøbing fået samlet inden dagens kamp, og det skulle der gerne stå når kampen slutter. Vi kender om nogen rumlen med at have svært ved at få pointene i hus, men for vores vedkommende, er de heldigvis begyndt at komme. Den gode stime skal vi fortsat holde liv i, da sejre avler sejre og vi skal have hentet ind på de hold, der ligger over os i tabellen. 

De seneste kampe har været præget af stor fremgang i både angrebs- og forsvarsspillet, hvor særligt kontrafasen har taget fra. Det skal den også i aften, hvor vi forhåbentligt kan løbe fra Ringkøbing og samtidig vise vores store styrker fysisk. Natasha, der spillede i Viborg HK sidste sæson, skal sammen med sine holdkammerater forsøge om de kan stoppe stimen. Dog ser det ud til, at Ringkøbing lider lidt på skadesfronten, og holdet har en del spillede ude til aftenens kamp. Vi ved dog alle, at skader i en trup ikke altid fører ekstra dårligdom med sig, da de tilbageværende spillere ofte rykker tættere sammen i bussen og spiller mere frit, hvilket ofte har ledt til overraskende sejre. Det skal vi have undgået i aften, og Jakob Vestergaard siger i den forbindelse til Viborg Stifts Folkeblad: 

- Det er et noget amputeret hold, vi skal møde. Så en udfordring har faktisk været at finde ud af, hvem der skal spille for Ringkøbing. For det har været meget frem og tilbage. Men jeg føler efterhånden, at vi er blevet godt forberedt.

Forberedelsen er holdt ved lige i HTH Ligaen og i EHF CUp’en, hvor sejrene ligeså stille er begyndt at komme i hus, og pointene følger. To point i aftenens kamp mod Ringkøbing Håndbold vil betyde meget for vores kamp om placeringer i tabellen. To point vil bringe os på syvende pladsen og dermed overhale TTH Holstebro. Det vil vi for alt i verden kæmpe for.

Se med på TV2 Sport i aften kl. 19.30.