Vi skal smede mens jernet er varmt

Man siger, at succes avler succes, og vi må sige, at pointene så småt begynder at komme på kontoen i Viborg HK. Over de seneste ni opgør har otte kampe givet point. Senest spillede vi os videre i EHF Cup'en efter to sejre mod tyske Buxtehuder SV. Det nuværende spil er noget, vi skal bygge videre på, og spiller vi som vi gjorde i Buxtehude, tegner der til at være flere point på vej. Dog skal vi lige huske, at der til hver kamp står en modstander på den anden side, som vil gøre alt i deres magt for at tage sejren og bryde den gode stime. I morgen er det Skanderborg Håndbold, der vil gøre deres til at skabe nederlag i VIBOCOLD Arena. De har haft held til at drille nogle af de højere rangerende hold, og vi må derfor heller ikke undervrdere Skanderborgs hold. 

- Skanderborg er ligesom os inde i et godt flow og har lige spillet uafgjort mod Herning-Ikast, som jeg betragter som et top-fire hold, så de kommer med en masse selvtillid. De har også slået Randers. Jeg synes de spiller godt håndbold og er gode til at spille bolden rundt og spiller sammen som et hold. Det kan man se, og det bliver en rigtig spændende kamp i morgen. Det er fedt, at vi ligger tæt i tabellen. Selvfølgelig håber jeg, vi vinder, men de vil kæmpe for det i 60 minutter, så det bliver en sjov kamp, siger Kristina Jørgensen, der også slår fast, at den nylige sejr i EHF Cup'en hjælper til at hun og resten af Viborg HK går til kamp med god selvtillid og tro på eget spil.

- Det er klart, at gode kampe fostrer selvtillid. Det er fedt, at vi spillede en god kamp i Buxtehude, hvor vi have begge ender med og kunne løbe kontraen. Det får vi også brug for i morgen, for Skanderborg løber også meget. Det er fedt at komme fra en super kamp i Buxtehude, og jeg håber vi kan bygge videre på den. Jeg synes vi lærer hinanden bedre og bedre at kende, og hvordan Jakob vil have os til at spille og dække op, så det er dejligt. 

Kampen i morgen er dog en af de lidt sjovere for Kris, der møder mange af sine tidligere holdkammerater fra tiden i Skanderborg. Derfor står hun også overfor flere af sine rigtig gode veninder. Venskabet holder de udenfor banen, for når først dommeren fløjter til start, handler det for begge hold om at vinde. Koste hvad det koster vil. Trods det, at de to hold er konkurrenter, kan Kris godt ønske det bedste for Skanderborgs hold, da hun er vokset op i klubben og fortsat har mange fantastiske minder fra tiden i Skanderborg. 

- Det er altid sjovt at møde mine veninder og tidligere holdkammerater. Når kampen går igang er vi konkurrenter, men mange af dem er mine rigtig gode veninder, som jeg har tilbragt meget tid med. Nogle af dem har jeg spillet med siden jeg var U16, så det betyder meget, og jeg synes det er fedt, at Skanderborg er tilbage i ligaen. De laver et godt talentarbejde ligesom vi gør her, og de har fostret et godt ligahold, så jeg tror også på, at de er i ligaen næste år. 

Pointene Skanderborg skal bruge for at forblive i ligaen må de hente i andre kampe. Vi vil have to point i morgen, og håber på stor opbakning fra publikum.