Haugsted glad for at være tilbage

Line Haugsted har i den seneste tid fået begrænset spilletid grundet problemer med foden, men over de seneste kampe, er hun ligeså stille blevet indlemmet i spillet igen. I kampen mod EH Aalborg var der endnu flere minutter sat af til den hårdtskydende back, der kvitterede med syv mål. Det var derfor også en forståeligt glad Haugsted, der med et stort smil efter kampen kunne sætte ord på, hvordan det føles at få kampminutter i benene igen.

- Jeg synes alt gik som det skulle. Lige bortset fra, at jeg manglede 10-minutter på banen, siger Haugsted med et grin og henviser til, at hun af sundhedsstaben var godkendt til to gange 20 minutter på banen.

Begrænsningerne fra sundhedsstaben kommer som en forebyggelse af, at problemerne med foden igen skal bryde op. Derfor er Haugsteds spilletid begrænset, og det lader til at virke. I kampen mod Aalborg var der ingen smerter at mærke.

- Jeg mærkede ikke noget til foden i dag, og det er dejligt at være frisk igen ovenpå nogle dumme småting. Det er bare rart at få spilletid, og få gang i armen. Super fedt!

Med sine syv mål var Haugsted en af de spillere, man lagde mærke til i sejren over Aalborg. En sejr, hvor holdet dog var i fokus og fik sat spillet godt op, så alle kom i aktion og samtidig fik skabt flow i spillet.   

- Vi er gode til at tage det stille og roligt og så får vi dækket rigtig godt op i første halvleg. Samtidig får vi løbet med dem og trykker dem lidt på defensiven. Det gør vel udslaget i dag, vurderer Haugsted efter onsdagens kamp i Aalborg.   

Allerede i weekenden står Haugsted og co. overfor endnu en vigtig kamp, da holdet skal forsøge at spille sig videre i EHF Cup'en. Pigerne kommer til Buxtehuder med et forspring på tre mål grundet sejren i første opgør i Viborg. Dette forspring skal forsvares og aller helst udbygges, så avancementet sikres bedst muligt. Det kræver dog, at pigerne er klar og med en sejr i bagagen er selvtilliden tanken før det europæiske opgør. 

- Det betyder rigtig meget at komme til kamp med en god følelse. Særligt nu vi har fået en sikker sejr. Den var aldrig rigtig i fare, og efter et kvarter synes jeg vi havde styr på det, så det var super fedt. Det er sådan vi helst skal spille mod de hold, som ligger og kæmper i bunden af tabellen, så det var rigtig godt, slutter Haugsted der har armen varmet op til kampen mod Buxtehuder.

Kampen mod Buxtehuder SV spilles lørdag kl. 16.00 i Buxtehuder, Tyskland.