Det blev et glædeligt gensyn med Ajax Håndbold for Ida-Marie Dahl, da hun i dag vendte hjem til sin tidligere hjemmebane. Pigerne vinder 28-21 på udebane og får bygget videre på den gode stime, holdet har ramt de seneste kampe. Tre kampe har indtil nu givet fem point, hvilket er rigtig fint taget i betragtning, hvilken start vi har fået. 

Dagens kamp var lidt som de tidligere denne sæson, hvor pigerne lykkes fint med deres spil, men mangler det sidste særligt på afslutningerne og angrebsspillet. Forsvarsmæssigt står vi rigtig godt i dag, hvilket de 21 mål også bevidner. Ajax havde generelt svært ved at komme til aslutningens, og når de gjorde, skulle de koncentrere sig for at få bolden forbi Poulsn. 

Dermed var spillet også lige efter bogen, da Jakob og Susande havde en klar plan om, hvordan kampen skulle spilles: 

- Taktikken var, at vi gerne ville stå længe i forsvar Så de skulle arbejde stenhårdt for deres mål, og samtidig ikke fik lavet kontramål. Det synes jeg egentligt vi lykkes godt med. 21 mål er vel også godkendt. Den anden del af taktikken var, at vi gerne ville hurtigt frem ad banen. Der synes jeg lidt i første halvleg, at vi mislykkes lidt. Vi kommer hurtigt frem, men kaster boldene væk på, at vi skynder os for meget og tager dumme beslutninger. Det skal vi se på, så når vi løber hurtigt, at vi også får et bedre udbytte, fortæller Susanne efter kampen.

Ligesom Susanne oplevede Ida-Marie også, at kampen bølgede lidt i niveau, men hun var dog rigtig glad for, at holdet fik sejren i hus også selv om det skulle gå ud over hendes tidligere holdkammerater. 

- Det var rigtig dejligt med en sejr, men samtidig en lidt ambivalent følelse at være her. Jeg havde glædet mig helt vildt til at se pigerne og være i hallen og komme tilbage til København. Men det var også med en følelse af, at når først kampen starter, så er der ikke noget at tænke over. Så skal der bare spilles kamp, fortæller Ida-Marie og fortsætter:

- Der manglede lidt noget energi og tro på det undervejs. Vi bliver lidt tøvende og så hænger det lidt undervejs, hvor spillet bølger frem og tilbage og der er tekniske fejl, men det var okay, og rart, at vi kæmper os tilbage og får en sejr til sidst. 

Vigtigheden af de to point er ikke til at tage fejl af, da holdene lige nu ligger forholdsvis tæt i tabellen. Derfor ser Susanne også dagens sejr som utroligt vigtig, 

- Alle point er sindssygt vigtige. Vi har i denne spillerunde set, at Randers taber til Skanderborg, og de hold, der på papiret har få point tager point fra de hold, der ligger højere i tabellen, så for os er alle point bare sindssygt vigtige. 

 

Næste kamp for pigerne er på lørdag i VIBOCOLD Arena, når anden kvalifikationsrunde i EHF Cup’en skal spilles. På den anden side af banen står Buxtehuder SV, og vi håber at se rigtig mange af jer i hallen.

Kampstart lørdag kl. 16.00

0
0
0
s2smodern