Ikke alle kampe er lige kønne, og dagens kamp var en af dem, der ikke gjorde sig godt rent æstetisk. Heldigvis er det ikke æstetiken der afgør, hvem der får point, og dagens kamp mod HErning Ikast blev en af dem, hvor pointene kunne ryge begge veje, og til sidst endte med at blive delt i porten. Vi spiller uafgjort 20-20 efter en pauseføring på 9-7. 

Kampens resultat i pausen og efter 60 minutter viser meget om kampens forløb, da begge hold havde svært ved at score mål, og mere held med det defensive arbejde. 

- Vi er ikke koldblodige nok til sidst og der skal vi hjem og have kigget lidt på, hvordan vi skal tackle sådan en situation. Nu har vi været i to situationer som denne, både mod Esbjerg og i dag, hvor vi skal være skarpe til sidst. Jeg hæfter mig dog mere ved, at kampen bølger frem og tilbage og vi dækker hamrende godt op igen og Poulsen har mange redninger igen. Det er jeg mega tilfreds med, og så må jeg notere mig, at vi spiller hakkende angrebsspil. VI har også lidt for dårlige afslutninger og spillere med lidt for dårlige procenter. Det er jo sådan det er i kampens hede. Vi havde muligheder og det synes jeg også Herning-Ikast havde. Det er godt nok os der er foran til sidst, og derfor nok også os, der er mest skuffede over kampens udvikling, men undervejs i anden halvleg må vi erkende, at vi havde udfordringer, fortæller Jakob efter kampen. 

Første halvleg var det Herning-Ikast der kom bedst fra start og udeholdet fik hurtigt skabt en føring på 0-3 grundet uskarpt angrebsspil fra vores side. Det blev der heldigvis rettet op på, og lige så hurtigt som gæsterne fik udbygget føringen blev den indhentet, hvorefter de to hold fulgtes ad. Mod slutningen af første halvleg fik vi et lille overtag, og samtidig opbygget en pauseføring på 9-7. Denne blev hurtigt hentet i starten af anden halvleg, hvorefter kampen forløb meget lige med skiftende føringer. Med ét minut igen har vi bolden og en føring på 20-19. Desværre blev angrebet ikke udnyttet til fulde og bolden blev mistet, hvorefter Herning-Ikast scorer på en kontra til kampens slutresultat. 

Vi ser positivt på det og glæder os over ét point i en svær kamp. Nu skal vi videre og spiller allerede onsdag på udebane mod Ajax Håndbold. 

Næste hjemmekamp er i EHF CUp'en når Buxtehude d. 13. oktober kommer til Viborg. Billetter kan købes HER

 

Målscorere for Viborg HK: 

Moa Högdahl: 6

Kristina Jørgensen: 6

Carin Strømberg: 3

Stine Andersen: 1

Amalie Grøn: 1

AG Nørgaard: 1

Ida-Marie Dahl: 1

Line Uno:1

0
0
0
s2smodern