Viborg HK er glade for og stolte over at kunne offentliggøre at transport og logistikfirmaet, FREJA også i fremtiden vil pryde spillershortsene i Viborg HK.

FREJA har været samarbejdspartner i Viborg HK siden 2016, hvor de fik debut på spillershortsene. Nu har de to parter valgt at forlænge aftalen, hvorfor man også fremadrettet vil se FREJAs logo på Viborg HK’s shorts.

- Der hersker ingen tvivl om, at vi er utroligt glade for samarbejdet med FREJA, og er stolte af, at en national virksomhed af den kaliber vælger at forblive en del af Viborg HK i endnu en sæson, siger direktør i Viborg HK, Henrik Dahl og fortsætter:

- Det betyder meget for os, at vi kan tiltrække og bevare professionelle samarbejdspartnere som FREJA i Viborg HK, og vi glæder os til at bygge videre på det gode samarbejde.

FREJA har været på shortsene siden sæsonstart og vil være synlige til alle kampe i ligaen, såvel som EHF Cup.

Kenneth Sandgaard, Head of Digital & Innovation fra FREJA udtaler:

- Viborg HK og FREJA er to stærke brands i Danmark der deler en række værdier som engagement, ansvarlighed og troværdighed. FREJA er en virksomhed med en stærk holdånd, og det har vi fundet en god partner i Viborg HK til at forstærke. Derfor er vi glade for at kunne støtte Viborg HK således, at de kan fremme holdånden og opnå nye resultater sammen med os.

 

Om FREJA Transport & Logistics:
FREJA blev grundlag i 1985 og er en af Nordens største privatejede transport- og logistikvirksomheder.

Gennem strategisk placerede afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Slovakiet og Kina arbejder vi målrettet på at udvikle og tilbyde skræddersyede services på verdensplan.

Vi lægger en ære i at kunne tilbyde vores kunder en troværdig personlig service samt de mest fleksible og effektive transport-, logistik- og lagerløsninger i branchen. Målet er at tilføje værdi til kundernes forretning – for vi ved, at vores kunders succes er en forudsætning for vores egen succes.

FREJA er konstant i udvikling og beskæftiger i øjeblikket ca. 750 dedikerede FREJAnitter.

Den forventede omsætning i 2018 er ca. DKK 3,2 mia.

0
0
0
s2smodern