Sæsonens første landsholdsindkaldelser er begyndt at tikke ind, og vi er rigtig stolte af at have seks spillere udtaget til landsholdssamling. Det er ikke længe siden, at det danske landshold blev kaldt til samling frem mod Golden LEague i Danmark. Her blev Stine Bodholt og Kristina Jørgensen udtaget til A-landsholdet, hvor Pauline og Ida-Marie begge blev udtaget til udviklingslandsholdet. 

Nu er endnu to spillere udtaget til samling, da Norges Håndboldforbund har offentliggjort deres trup til Golden League. Her er Moa Högdahl udtaget, og skal blandt andet spille Golden League mod Kris, Stine og Danmark. Samme dag som Danmark spiller mod Frankrig i VIBOCOLD Arena spiller Norge mod Polen, også i VIBOCOLD Arena. Der vil dermed være rig mulighed for at se både Moa og Stine og Kris i de nationale farver. 

Sverige har også udtaget deres landsholdstrup, som i slutningen af september rejser til Island for at spille forberedende kampe til EM-kvalifikation. Her er Carin udtaget, og skal sammen med sine landskvinder spille kampe mod det islandske landshold som forberedelse til EM-kvalifikation. 

Vi er utroligt stolte af at være så vel-repræsenteret på de forskellige landshold, og ser frem til at følge pigerne i deres kampe. 

Hvis du gerne vil se Golden League i VIBOCOLD Arena kan du på DHF's hjemmeside købe billetter. 

0
0
0
s2smodern