Fantastisk fight gav desværre ikke point

Det var en kamp der startede ud i et hæsblæsende tempo, da vi i dag spillede i Odense mod Pytlick og hans stjernespækkede mandskab. Trods det, at vi kampen igennem var med og kunne hamle op med Odenses tempo og fysik må vi desværre tage et nederlag på 28-21 med tilbage til Viborg.

Resultatet afspejler ikke kampens forløb, der bar præg af stærke defensive indsatser og fysisk præget spil. Første halvleg fulgte de to hold ad, uden hverken hjemmeholdet eller vores piger kunne få skudt endeligt hul på bylden og få skabt et forspring.

- Jeg synes egentlig, at vi i første halvleg spiller okay og kommer til nogle gode chancer og får scoret på dem. Igen synes jeg vi bliver straffet på de angreb, vi ikke får scoret på, så Odense får kontramuligheder og rykker lidt fra os. I anden halvleg synes jeg, vi er tæt på at være der, men så laver vi igen nogle angreb, som munder ud i noget kontra og et par straffe, og vi får udvisninger, så det er hele tiden lidt op ad bakke. Vi har ikke samme flow og power i vores angrebsspil og så bliver det for simpelt for dem at løbe på, siger Poulsen efter kampen.

I anden halvleg startede vi ud med en scoring af Kris, der efterfølgende blev fulgt op af en redning på straffe fra Poulsen. Desværre skulle de næste fem minutter blive dyre, for Odense fik straffet samtlige Viborg HK fejl, og havde samtidig held med at lukke af i defensiven, så vi fik sværere ved at score på de chancer der bød sig. Chancer kom vi dog til, og flere gange sendte Haugsted bolden i målet på sin velkendte elegante facon. Det var ikke helt nok, og som anden halvleg tikkede afsted, holdt Odense mere og mere fast i forspringet, de til sidst blev højere end hvad godt var. Resultatet afspejler derfor heller ikke kampens forløb, hvor Viborg pigerne viste det flotte spil, vi ved de kan, og som vi også får brug for i kommende kampe.

Allerede Onsdag skal vi have fat i de samme styrker når Randers HK kommer til Viborg. Kampen spilles kl. 19.00 i VIBOCOLD Arena. Billetter kan købes HER