Der venter endnu en svær opgave i HTH Ligaen, når vi i morgen spiller mod Odense Håndbold. Pytlicks mandskab har høstet ene sejre indtil nu i sæsonen, og med seks point er de blandt topholdene i ligaen, og samtidig en af medaljefavoritterne. 

Medaljer vil vi også gerne have fingrene i, men modsat Odense har vi ikke fået den bedste start på sæsonen. En blanding af svære modstandere og svingende spil har gjort, at vi lige nu ligger blandt bundholdene i ligaen. En position, vi meget gerne vil klatre fra, og med det samme spil, som i seneste kamp mod Team Esbjerg, er der lys forude. Det så tilskuere, sponsorer, TV-seere og fans efter en kamp med spænding, fight og et tæt resultatet helt til sidste fløjt. 

Det gode spil fra kampen er også det, som holdet har fokuseret på frem mod kampens mod Odense.

- Vi har selvfølgelig analyseret kampen mod Esbjerg og pigerne har fået en masse positiv feedback fra nær og fjerne, men også fra os i trænerteamet på situationer isoleret set både individuelt og holdmæssigt. Situationer, hvor vi holder fast i de positive ting og som vi kan bygge videre på. Der var mange gode og positive elementer i kampen mod Esbjerg, og kan vi tage dem med, tror jeg også på, at vi kan udfordre Odense til det sidste, siger Allan og fortsætter.

- Vi forbereder os som til alle andre kampe. Hvor er det vores styrker kan gøre ondt på vores modstander, og hvor er det, Odense kan udfordres. Særligt i deres forsvar, som jeg synes er enormt stærkt. Der er det nødvendigt, at vi er nøjagtige i måden vi angriber tingene på. Kan vi finde den løsning, tror jeg også på, at vi kan udfordre Odense. Samtidig handler det også om, at Vestenvinden skal blæse lidt med os. 

Kampen spilles i Odense i morgen, søndag kl. 16.00. Vi vil som altid opdatere løbende på vores Instagram 

Næste hjemmekamp er allerede onsdag, hvor Randers HK kommer til VIBOCOLD Arena. Billetter til kampen kan købes HER.

0
0
0
s2smodern