Landstræner, Klaus Brun Jørgensen har i dag sat navne på de spillere, der skal repræsentere Danmark ved Golden League senere på måneden. Her er der blevet plads til to af vores piger, men der samtidig er to spillere udtaget til Udviklingslandsholdet. 

Det betyder, at Stine Bodholt og Kristina Jørgensen i slutningen af september skal forsvare de rød-hvide farver på deres egen hjemmebane, da Danmarks Golden League kamp mod Frankrig bliver spillet i VIBOCOLD Arena torsdag d. 27. september. Samme dag spiller Norge mod Polen i VIBOCOLD Arena og der er derfor lagt op til en håndboldfest af de store, med flere nuværende og tidligere Viborg HK spillere i truppen. 

Samtidig er der udtaget en udviklingstrup, som skal spille træningskampe mod Norges rekrutjenter. Her er også to VIborg HK spillere med, da Klaus Brun og Lars Jørgensen har udtaget Ida-Marie Dahl og Pauline Bøgelund. 

I Viborg HK er vi stolte af at have fire spillere udtaget til samling med landsholdet, og vi kommer med sikkerhed til at følge dem med spænding under Golden League. 

Billetter itl landskampene i Golden League kan købes på DHF's hjemmeside. 

0
0
0
s2smodern