Vi skal gøre United divided

Endelig er en ny kampdag over os. Vi har gået og trippet for at få endnu en chance for to point, så vi kan få fjernet følelsen i kroppen, som seneste kamp efterlod.

Det er nok de færreste Viborg HK fans og følgere, der har kunnet undgå at høre, at vi ikke fik den ønskede start på sæsonen, da vi i tirsdags spillede mod NFH. Heldigvis er der allerede i aften en ny chance for at revanchere den dårlige start, da vi kl. 18.30 spiller udekamp mod Aarhus United. Ligesom os, har Aarhus United lidt et stort nederlag i sæsondebuten, og man må derfor forvente, at de er mindst lige så tørstige efter point, som vi er. 

Allerede efter seneste kamp, var Allan klar i mælet om, hvad der skal arbejdes på for at forbedre spilet. 

- Vi må prøve at skære kampen (mod FNH, red.) lidt op og se, hvilke cases vi er gode i, og hvilke cases vi er knap så gode i. Det er det herlige ved håndbold. Det kan gå hurtigt den ene vej, og hurtigt den anden vej. Heldigvis er sæsonen meget ung, og jeg er sikker på, vi kommer igen, sagde Allan, som til kampen mod Aarhus har haft fokus på de gode momenter fra opstarten og de seneste kampe. 

Hvor vi spillede seneste kamp i tirsdags, har Aarhus United blot haft en enkelt dag til at restituere sig til kamp, da deres sæsonåbner mod Herning-Ikast blev spillet i onsdags. Hvorvidt det kan blive en faktor i aftenens kamp vides ikke, men sikkert er det, at Aarhus United er et hold med et stærkt fightergen, og vi skal derfor komme med alt vi har for at besejre dem på deres hjemmebane. 

Der er dog ingen tvivl om, at vores piger er tørstige efter sejr og vil gøre alt de kan for at højne spillet og skabe en god forudsætning til næste hjemmekamp. Pigerne spiller allerede tirsdag d. 4. september i VIBOCOLD Arena. Denne kamp mod Team Esbjerg. 

Det er en hård opstart med mange kampe mod gode hold, men vi er klar til at stå sammen og kæmpe!