Drømmestart udeblev

Sæsonens drømmestart udeblev, da vi i dag stillede til kamp mod NFH i VIBOCOLD Arena. Udeblev gjorde også den tætte kamp, som vi ellers har for vane at spille mod NFH, og kampen ender med et ti-måls nederlag på 22-32. 

Desværre kunne vi ikke følge op på sejren i Santander Cuppen fredag aften, da NFH i dag viste sig for stor en mundfuld både angrebsmæssigt og i forsvaret. Her var der for langt i mellem successerne for vores piger, der ofte måtte starte angreb op fra midten efter en scoring fra gæsterne. 

- Jeg synes generelt vi er uskarpe hele vejen over. Vi får slet ikke fat i forsvaret, overhovedet, og mangler redninger. Så brænder vi også de chancer, vi kan komme til, og jeg synes virkelig det er en ringe præstation af os. Vi var for uskarpe og så lykkes Nykøbing med meget, men jeg synes lige så meget det er os, der ikke spiller godt, siger Haugsted efter kampen. 

I første halvleg var der lys for enden af tunnelen, og trods defensive problemer fulgte vi resultatmæssigt med og kunne øjne en chance for at komme op. Desværre holdt det ikke og i starten af anden halvleg trak gæsterne fra, og det fik vi aldrig rigtig bod på. 

- Der er mange ting, der ikke går som ønsket. Defensivt finder vi ikke en balance eller den power og energi, som har kendetegnet os i langt tid, inkl. opstarten. Der bliver arbejdsvilkårene for nemme for Nykøbing og kampen bliver totalt på deres præmisser, i øvrigt i begge ender, og så bliver resultatet derefter, siger Allan efter kampen.

Kampen er sæsonens første i HTH ligaen og heldigvis er der mange kampe foran os, så der er tid til at rette op på spillet og resultaterne. Allan har også allerede et godt indblik i, hvad der skal kigges på før næste kamp.  

- Vi må prøve at skære kampen lidt op og se, hvilke cases vi er gode i, og hvilke cases vi er knap så gode i. Det er det herlige ved håndbold. Det kan gå hurtigt den ene vej, og hurtigt den anden vej. Heldigvis er sæsonen meget ung, og jeg er sikker på, vi kommer igen. 

Der er ikke længe til næste kamp, da pigerne allerede fredag skal i aktion mod Aarhus United. Derfor er det også om at finde det positive i dagens kamp og bygge på det, samtidig med, at det gode spil fra opstarten og Santander Cup bygges på. 

- Vi skal være meget mere klar i forsvaret. Det er der det hele ligger. Vi skal have redninger, tacklinger og spilstop. Det er der vi starter, så mere aggresivitet, det er det vi går efter, slutter Haugsted og bakkes op af Allan, der vil bygge på de positive tendenser fra dagens kamp.  

- Jeg synes der er angrebsmæssige tendenser, som ser fornuftige ud. Desværre får vi ikke bolden i kassen og så synes jeg det er godt at se, at vores højreside både i Pauline og Moa efterlader et godt indtryk og gør os mere komplekse. I dag sidder vi desværre lidt fast i stress situationer og formår ikke at løse det som hold, slutter Allan.  

Næste hjemmekamp er allerede tirsdag d. 4. september, hvor Team Esbjerg står på den anden side. Kampen spilles i VIBOCOLD Arens kl. 19.30.