Fart, fysik og fantastisk stemning. Sæsonstart lige om hjørnet!

Smilene bliver større og større, og spændingen stiger lige så stille i Viborg HK frem mod første hjemmekamp i VIBOCOLD Arena. Tre måneder er gået siden vi sidst spillede på hjemmebane, og det føles som uendeligt længe for håndboldelskere som os. Derfor glæder vi os til at kaste bolden i spil til en ny sæson. Vi kan slå fast med det samme, at vi ikke får en blød start, da første modstander er de tidligere danske mestre fra Nykøbing Falster (NFH).

Kampene mod NFH har for vane at være rigtig gode med masser af fart, fysik og fantastisk stemning. Det bliver den også i morgen, tirsdag, hvor Allan og pigerne tager hul på HTH ligaen. Forberedelserne er på plads og med en pokalkamp i benene er taktikken finpudset frem mod sæsondebuten mod NFH.  

- Det handler i høj grad om at få afsluttet angrebene fornuftigt og få styr på vores angrebsspil, så NFH ikke gør det de er bedst til, nemlig at løbe. Det sætter store krav til, hvordan vi behandler bolden. Hvis vi sammenligner med pokalkampen mod TTH, så var der for store perioder, hvor vi var for individuelt drevet, og det kan jeg godt være i tvivl om, hvorvidt det er godt nok mod så stærkt et hold som NFH, siger Allan og fortsætter

- Jeg har set dem i opstarten, og jeg synes, de ser rigtig stærke ud, blandt andet med deres nye japanske spillere, der har et hurtigt spil. Det kræver noget specielt angrebsmæssigt, men ser vi så på defensiven, så kræver det noget lige så specielt. NFH arbejder typisk med forsvars- og angrebsudskiftninger og skal vi ramme dem lidt på det, så skal vi stå godt defensivt og komme afsted, så vi kan gøre mere end at spille uafgjort. Det er en kamp, hvor kravene er endnu større end i pokalkampen mod TTH, men også mod et hold, der minder lidt om TTH, så på den måde kan man sige, at vi burde være forberedt på det vi møder. 

Forberedt er VIBOCOLD Arena også. Spillerbannere er hængt op, sæsonkort trykt i hundredevis og VIP lounge dækket op til det store brag. 

- Det er altid fedt at spille første kamp på hjemmebane. Vi elsker at spille kampe og der plejer at være godt skrald på de kampe mod NFH, så vi håber bare, at vi trækker det længste strå, slutter Allan. 

Der er stadig billetter til kampen, så har du ikke allerede nu sikret dig plads så køb din billet HER

Vi glæder os til atter at byde indenfor!