Stine Andersen gav den fuld galop

Hvordan starter man en vind eller forsvind kamp mod sine tidligere holdkammerater? Hedder man Stine Andersen starter man med at score fire af de første fem Viborg HK mål, og så ser man sig ikke tilbage. 

Udspillene fra Moa og Pauline lå lige hvor de skulle, og bød chancen sig, var Stine klar. Fansene kvitterede med høje klapsalver og lykønskninger efter kampen, hvor Stine forståeligt nok var rigtig glad for kampens forløb mod sine tidligere holdkammerater. Det er ikke mere end tre måneder siden, Stine kaldte sig TTH’er, men fredag aften var der ingen tvivl om, at Stine nu er Viborg HK’er. 

- Det var selvfølgelig dejligt at få en god start, men inde på banen tænkte jeg ikke så meget over, at det var mit tidligere hold, vi spillede mod. Det er bare at få bolden i mål. Da vi så går til halvleg tænkte jeg ’wow’, det var en god start, fortæller Stine med et lille grin. 

Stines vej til banen har været anderledes end de flestes, da hun det meste af sidste sæson sad ude med en korsbåndsskade. Inden sæsonen sluttede, nåede hun dog at spille et par kampe for TTH. Under opstarten i Viborg HK var fokus fuldt rettet på at få Stine helt klar til en lang og kampfyldt sæson. Det er denne tid, med ekstra fokus på genopbygning af muskelmasse og styrke, som Stine ser som afgørende for, at hun fik så god en start under Santander Cup’ens 1/8 finale.   

- Jeg tror egentlig, at de fire uger i starten, hvor jeg blev taget ud af træning og kamp, for i stedet at fokusere på at opbygge muskelmasse og lave anden træning, har hjulpet utroligt meget med at optimere min styrke og mit spil. I Ungarn kunne jeg så give den fuld galop og spille med og så har jeg været  med siden. Tre træning og en kamp og så er vi i gang. Det er pisse fedt!

Allerede tirsdag skal Stine i aktion igen, når hun og pigerne spiller første kamp i VIBOCOLD Arena mod NFH. Kampen spilles kl. 19.00 og billetter kan købes HER