Der bliver ikke gjort rent bord i træningskampene under Generation Handball. Det står klart efter pigerne sent i går aftes let et smerteligt nederlag på 34-24 til norske Storhamar Håndball Elite. 

Kampen blev banket igang med fantastiske skud fra distancen, der sad så velplaceret i målets øvre hjørner, at målvogteren blot kunne se til. Desværre var det vores ålvogtere der måtte stå hjælpeløse tilbage, og der skulle gå lidt tid, før forsvaret kom på plads og fik lukket bedre af for skytterne. Det kom der heldigvis bedre styr på, og som træningskampe har for vane, blev der eksperimenteret og arbejdet på at finde konstellationer af spillere, der kunne finde en god rytme sammen. Det kom der lige så stille, og som kampen skred frem, blev der også plads til flot angrebsspil. 

Tydeligt var det dog, at nordmændende på dagen var bedre, og de var fortjent i front fra start til slut. Det til trods, var der gode momenter i spillet, hvor spillere som Ida-Marie fik scoret flere flotte mål på kontra efter at have fightet som en gal i forsvaret. 

Det var desværre ikke nok, og efter kampen var det en ærlig Allan Heine, der kunne gøre status på opgøret. 

- Jeg synes det var et tydeligt signal om, at det vi har snakket om i den sparsomme tid vi har haft sammen ind til nu, at vi bekræftes i, at vi skal være omhyggelige med vores arbejde defensivt og offensivt. Vi skal lytte til hinanden og bruge den viden vi har. I dagens kamp spillede vi meget på egen hånd og bruger ikke de kompetencer vi har på holdet godt nok. Det er både et billede af, at vi har trænet tre gange, og måske et billede af, at der er nye folk med. Men sådan er det også for modstanderen, fortæller Allan og fortsætter.

- Det jeg ikke er tilfreds med i dag er, at vi ikke er omhyggelige nok med at vende de situationer, vi står i lige her og nu. Det er som om vi tænker på en anden situation, der måske ligger lidt længere fremme end hvor vi er lige nu. Det skal vi være bedre til. 

Allans trup i træningskampen mod Storhamar var smallere end normalt, da Bodholt, Haugsted, Bøgelund, Filtenborg, Daglund og Andersen alle sad over grundet små skader, der skal bekæmpes inden de er på fuldt blus. Manglen på så stort et antal spillere ændrer dog ikke ved, at Allan har elementer i kampen, som han vil have ændret til næste træningskamp. 

- Jeg synes det er unødvendigt, vi taber så stort som vi taber. Det er den ene ting. Det andet er, at jeg kigger på det jeg forventer til holdet. Mine forventninger er, at vi leverer bedre som hold og individuelt end vi gør i dag. Som hold er vores modstandere nogle gang rigtig gode, og andre gange gode. I dag var en rigtig stærk modstander. Det nytter ikke at spejle os i dem. Vi skal spejle os i os selv og se på, hvordan vi kan gøre os bedre individuelt og som hold i forhold til de værdier vi har sat op. Der savner vi nogle elementære ting i dag. Det kan vi altid rette allerede til fredag. Det handler ikke om timer i træningslokalet, men mere en parathed og observans i forhold til, hvor vi er, slutter Allan. 

Næste træningskamp er allerede fredag, hvor pigerne spilles mod DKKA fra Ungarn. Kampen spilles i VIBOCOLD Arena kl. 19.30. Der er fri entré for ALLE! 

 

0
0
0
s2smodern