Ærgerrigheden var ikke til at tage fejl af da Allan Heine mandag formiddag gæstetrænede Oppsals U16 piger under Generation Handball. Det unge norske hold lyttede ivrigt til Allans instrukser og viste deres store talent under træningen, som fandt sted på Generation Handballs første dag. 

Med over 200 hold tilmeldt håndbold festivalen er der rigeligt med talent at spore, og allerede på førstedagen er der aktivitet i alle kroge og kanter af Viborg Stadioncenter og VIBOCOLD Arena. Som har været tilfældet tidligere år, stille Allan gladeligt op som gæstetræner for et af de tilmeldte hold, og denne gang var det de norske U16 piger der fik glæde af vores cheftræner. Glæden var dog ikke en-sidet, da Allan ser stor fornøjelse i at give ispiration og gode råd til unge spillere. 

- Det er en fantastisk mulighed for at arbejde sammen med unge talentfulde spillere. I år var det Oppsals U16 piger, et meget talentfuldt hold, og for mig er træninger som disse håndbold i sin reneste form. Det lyser ud af spillerne, at de elsker sporten og spillet og bare gerne vil blive bedre. Det er derfor jeg er her og jeg nyder det hvert gang jeg har mulighed for at komme ud og lave træninger som disse, fortæller Allan Heine.

Også de norske jenter var glade for oplevelsen, som gav en god start på deres første deltagelse ved Generation Handball. 

- Allan er en rigtig god træner, og han var god til at kommunikere med os og give gode råd. Det er første gang vi er her, og vi glæder os til at spille en masse håndbold og opleve festivalen og de mange aktiviteter der er her, fortalte to af spillerne efter træningen. 

Allerede i morgen, tirsdag, skal Allan igen i ilden. Denne gang i en mere vant rolle, da han og Viborg HKs ligadamer skal spille træningskamp mod BVB Dortmund i VIBOCOLD Arena. Kampen spilles kl. 18.00. Der er fri entre for alle. 

Læs meget mere om de mange seniorkampe og aktiviteter under Generation Handball på festivalens hjemmeside HER

0
0
0
s2smodern