Det er på flotteste vis, at Josephine Nordstrøm og resten af det danske U20 landshold lige nu repræsenterer Danmark ved U20 VM. Med 10 point efter fem kampe har pigerne spillet sig sikkert videre, men ikke uden modstand. I puljefinalen mod Holland var det med mindst mulig margin, at de danske piger hev sejren i land. Faktum er dog, at cifrene 25-24 er nok til at tage to point, og dermed har de danske piger sikret sig førstepladsen i puljen med tre point ned til Holland, der tager andenpladsen i puljen. 

Foruden Holland har de danske U20 piger spillet sig til sikre sejre over Paraguay, Japan, Angola og Rumænien. 

Josephine Nordstrøm er eneste nuværende Viborg HK spiller, der er udtaget til U20 VM, men på holdet er også Nikoline Lundgreen, der efter den netop overståede sæson er skiftet til TTH Holstebro. Nikoline har sat sit aftryk på turneringen og er i tre af de fem kampe endt som dansk topscorer. 

I aften spiller pigerne 1/8 dels-finale mod Tyskland, der sluttede som nummer fire i Gruppe D. 

Til DHF udtaler U20 landstræner, Heine Eriksen: 

- Vi bliver parret med en klart stærkeste gruppe ved dette mesterskab. Tyskland ender som 4’er i den pulje, men har virkelig presset de andre hold. De tabte blandt kun med to til Frankrig. Tyskland er derfor en stærk modstander. Det er et vaskeægte fighterhold, der kæmper til det sidste. Vi mødte dem til U19-EM, hvor det blev en rigtig tæt affære, så det bliver en spændende udfordring.

1/8 dels-finalen kan følges på livestream HER.

Kampstart kl. 20.45. 

 

0
0
0
s2smodern