AG Nørgaard gav den gas på scenen på Nytorv, da hun i onsdags repræsenterede Viborg HK i den store Firmadyst. 

Gennem de seneste uger har Viborg HK og 18 øvrige lokale virksomheder dysten om sejren i Firmadysten. Det hele startede med en quizaften, hvor hver deltagende virksomhed sendte fire medarbejdere afsted, som derefter skulle svare på quizspørgsmål. Her sendte Viborg HK Carin Strømberg, Kristina Jørgensen, Sidsel Bodholt og Peter Josephsen, og de gjorde hvad de kunne for at så en høj placering til Viborg HK tidligt i dysten, men der var hård konkurrence fra de øvrige virksomheder. 

 

Hereftersendte vi medlemmer fra vores sundhedsstab i aktion, da vi skulle konkurrere i den fysiske test og i madlavning.

Allan kom i aktion, da deltagerne skulle arbejde med træ. Som uddannet sløjdlærer var han den helt rette at sende i dyst, da deltagerne skulle lave et tapasbræt efter eget design. Hvad vi ikke lige helt havde kalkuleret med var, at flere af de øvrige virksomheder kom med fræsere og store brændemærker, som kunne lave designs og logo på træet. Det ændrede dog ikke ved, at Allan fik lavet et flot tapasbræt. 

Desværre kunne vi ikke deltage i maledysten, grundet kampprogrammet for slutspillet, men golfdysten deltog vi i, da Henrik Dahl, vores direktør, forsøgte sig som Tiger Woods. 

I onsdags stod så den store finale, og vi smed trumfkortet på bordet i form af AG Nørgaard. Med sin fantastiske sangstemme gav AG den gas med Ray Dee Ohh nummeret, 'Væk mig'. Med fantastisk opbakning fra de flere hundrede tilskuere gav AG den hele armen, og hvis hun var nervøs, var det ikke noget hun lod skinne igennem. 

Hvis du vil se AG's optræden har du nu muligheden på vores Youtube kanal HER

Inden AG's optræden lå vi på 18. pladsen, men med en optræden, der ville gøre selv Beyonce misundelig, fik AG os op på en 16. plads ved dystens afslutning. 

 

Dermed sluttede dysten således: 

1. Vexa HLM Running

2. Sunset Boulevard

3. Hald Ege Efter/Fri skole

4. Skiltecentret

5. CIM Industrial System

6. For Enden Af Gaden

7. Fysio Danmark Viborg

8. Viborg Stift Folkeblad

9. Lindholm Biler

10. Viborg Netværket

10. Meny Frost

12. Nybolig Helm & Varming

12. Vestergaard Huse

14. Boligselskabet Sct. Jørgen

15. RevisionsFirmaet Lars Olsen

16. Viborg HK

17. Ringkjøbing Landbobank

18. Viborg FF

19. CIM Electronics

 

0
0
0
s2smodern