178 gange har AG haft sidste hånd på bolden, inden modstanderens målvogter kunne få lov at hente den i målnettet. Det har givet hende titlen som sæsonens topscorer i HTH Go Ligaen 2017/18. Som fast straffeskytte er nær halvdelen af AG's mål scoret fra syv-meter pletten, men også i det etablerede spil slå den rutinerede fløj fast, at hun fortsat er på toppen. 

Det er ikke kun i ligaen, AG er blandt de mest scorende spillere. I EHF Cuppen, hvor hun og resten af truppen nåede semifinalen blev AG tredje mest scorende spillere blandt alle i turneringen. Hun scorede 13 mål færre end Linn Sulland fra Vipers Kristiansand, der blev mest scorende spiller i EHF Cuppen. 

I top 10 over topscorere i HTH Go Ligaen har AG følgeskab af Line Uno, der med sine 141 mål er den tiende mest scorende spiller. Samtlige Unos mål er scoret i etableret spil, og hun har ikke skudt straffe i løbet af sæsonen.  

Line Uno er også repræsenteret på top 10 listen for assists, hvor hun med 91 assists indtager femtepladsen. To pladser længere nede på listen har KRistina Jørgensen sneget sig ind, da den unge bagspiller har leveret 86 assists i løbet af sæsonen. 

Det er ikke kun i 'marken', Viborg HK er repræsenteret på top 10 lister. I målet er klubben også godt repræsenteret med både Rikke Poulsen og Hanna Daglund i top 10 med bedste målscore. Rikke Poulsen er tredje mest effektive målvogter og har en redningsprocent på 38%. Hanna Daglund, der har siddet ude med en skade siden hun fik en bold i hovedet mod ODense HC, har også formået at bevare sin position på listen. Her ligger hun med en redningsprocent på 37%, hvilket giver hende en plads som sjette mest effektive målvogter. 

 

0
0
0
s2smodern