Sæsonens sidste hjemmekamp

Det er med tungen lige i munden, og fokus rettet mod mål, vi til aften går til kamp mod Team Esbjerg. Med nederlaget i første bronzekamp er vi nødsaget til at sejre, hvis vi skal have en chance for at vinde medaljer i år. 

Første kamp i Esbjerg gik langt fra som håbet, og efter 60 minutter kunne Allan og pigerne gå slukørede fra banen med et nederlag på 28-19. Heldigvis afgøres medaljekampene ikke i to kampe efter bedste målscore. Derimod afgøres de ud fra, hvilket hold, der først når tre point. Det betyder, at en sejr til de grønblusede i aften fremtvinger et tredje og afgørende opgør. 

Presset for at præstere når det virkelig gælder har pigerne oplevet flere gange denne sæson. I slutspillet var vi med to spillerunder nødsaget til at sejre, først over FCM og siden over Silkeborg-Voel KFUM, for at komme i semiifnalen. Begge kampe var en stor håndboldoplevelse, da pigerne spillede helt fantasisk. Det er det spil, vi skal tilbage til i aften! 

I første opgør var det særligt defensivt vi havde problemer, hvor særligt Liscevic og stregspillerne fik altid for meget tid og plads, til at gøre, hvad de ville. Det resulterede i manglende kontramuligheder og dermed også et lavere tempo, end vi er vant til. Det skal vi lave om på i dag, så vi kan køre Team Esbjergs spillere mere trættende, end vi gjorde i Esbjerg. 

Det kræver stor fight i 60 minutter, men hvis ikke vi kan finde det frem nu, hvornår skulle vi så? 

Vi spille rom bronze! 

 

Dagens kamp er også sæsonens sidste på hjemmebane, og vi skal dermed også sige farvel til flere spillere, der ikke vender tilbage næste sæson. 

Det gælder følgende: 

Jesper Abildtrup, fysioterapeut

Sanne Van Olphen

Signe Hald

Mathilde Storgaard

Nikoline Lundgreen

Natasha Nolevska

Clara Høgh-Poulsen

Sidsel Bodholt

 

Vi håber på stor opbakning til aftenens kamp, så vi kan bevare muligheden for en medalje til Viborg og samtidig give en fantasitsk afsked til de spillere, der denne og tidligere sæsoner har givet os den ene store håndboldoplevelse efter den anden. 

 

Billetter kan købes HER