Viborg HK indtræder i aften i pokalturneringen, Santander Cup, når pigerne spiller mod Vendsyssel Håndbold der til dagligt spiller i 1. division. Kampen spilles i det nordjyske kl. 20.00 og er første kamp i pokalturneringen siden pigerne i sidste sæson blev slået ud i kvartifnalerne. Sidste sæsons nederlag skal revancheres, og trods det, at Vendsyssel Håndbold ikke var bødlen der slog os ud af turneringen, går pigerne til kamp for fuld styrke. 

- Vi skal ind og give alt vi har i den her kamp, og tager bestemt ikke let på opgaven. Vi har haft nogle hårde nederlag i vores seneste kampe. Derfor er kampen mod Vendsyssel også en god anledning til at få arbejdet semifinalerne mod København ud af benene, så vi er tilbage på fuld styrke fysisk og mentalt, når vi på fredag spiller om bronze mod Team Esbjerg, siger Allan, der qua sin status som ligahold må påtage sig favoritrollen inden dagens opgør. Det betyder ikke, at der bliver taget let på opgaven, da Vendsyssel er et stærkt 1. divisionshold. Derfor kommer Viborg HK også til kamp med fuld trup.

- Vi kommer til Vendsyssel i stærkeste opstilling med det lille 'men', at Stine sidder over. Vi angriber kampen som enhver anden. Det er vind-eller-forsvind, og vi har et klart mål om at nå Final 4 i denne sæson. Derfor regner jeg heller ikke med, at vi gør noget anderledes til denne kamp. Vi skal holde os til vores koncept, og så må vi se når kampen er i gang, hvor vi skal rette til for at spille os i kvartfinalen, slutter Allan. 

Kampen mod Vendsyssel spilles i Idrætscenter Vendsyssel kl. 20.00. 

Allerede fredag trækker vi igen den grønne spillertrøje over hovedet, når pigerne på udebane spiller første bronzekamp mod Team Esbjerg. Tirsdag d. 22. maj spiller vi anden bronzekamp i VIBOCOLD Arena. Billetsalget er startet og du kan sikre dig plads til opgøret HER

0
0
0
s2smodern