Lørdag eftermiddag kan ikke komme hurtigt nok. Spændingen stiger dag for dag, og siden semifinale nummer to mod KBH i tirsdags har fokus været rettet 100% ind på den tredje og afgørende semifinale, som spilles i Frederiksberg. Her skal det afgøres, om det bliver en DM finale med Viborg HK repræsenteret. Drømmen lever, og trods det, at rigtig mange havde dømt os ude, allerede inden semifinalerne, står vi nu med chancen for at spille os i DM finalen. 

Desværre kom finalepladsen ikke i hus i VIBOCOLD Arena, der til lejligheden var fyldt til randen med kampklare publikummer. Derfor skal vi endnu en gang tage turen over Storebælt til semifinale nummer tre. Sidst vi tog turen, kom vi hjem med en fantastisk flot seks måls sejr, efter en fantastisk fight over hele linjen. Det er det vi skal finde tilbage til, hvis missionen om en finaleplads skal lykkes. Særligt defensivt spillede pigerne flot i sejren, og Poulsen stod en fantastisk kamp med en redningsprocent på over 50%. Som AG sagde efter kampen: 

- Vi spiller med en rigtig stor disciplin og er godt forberedt på deres løbebaner. Vi rammer dem, og jeg synes virkelig vi alle løser vores opgave til UG. Poulsen står jo fantastisk og det er så fedt. Vi kaster os over alle løse bolde og går efter de mindste marginaler. Det gør, at vi får dem, og det tæller i de her kampe, så det er rigtig fedt!

Den anden semifinale i VIBOCOLD Arena havde KBH overtaget, og seks måls sejren fra første opgør blev vendt til et seks måls nederlag. Siden er der set masser af video på kampene, og taktikken er rettet til, så truppen igen kan dæmme op for Københavnernes aggressive angrebsspil og fysisk stærke defensiv. Der skal kæmpes til sidste bold, og det er pigerne klar til. 60 minutter afgør, om denne sæson skal blive den, hvor Viborg HK igen er i DM finalen. 

Nogle siger det vil være en overraskelse af de store i HTH Go Ligaen, hvis vi tager finalepladsen. Vi mener, at det ikke burde overraske nogen, at det er muligt for os at stå der. 

Kom så Viborg! 

---

Kampen spilles kl. 14.10 og vises på TV2. 

 

 

0
0
0
s2smodern