Poulsen kåret til sæsonens profil

Rikke Poulsen havde mere end en semifinale at fejre i lørdags. Ikke nok med, at hun og resten af holdet storsejrede i VIBOCOLD Arena mod Silkeborg-Voel KFUM, så blev hun inden kampen også kåret til Sæsonens Viborg HK Profil. 

I ugen op til weekendens kamp, har alle følgere på Facebook kunnet stemme på den spiller, de synes fortjente titlen som kampens profil. Her var der rigtig mange, der var inde og stemme, og stort set alle spillere i truppen modtog stemmer. Det vidner om, at alle spillere har gjort sig positivt bemærket og leveret en indsats, som folk har syntes om. Men hvordan kan man også andet. Pigerne har denne sæson kæmpet sig til en semifinaleplads i HTH Go Ligaen og EHF Cuppen, hvor de var forrygende tæt på en finaleplads. Det har givet en masse oplevelser for Viborg HK fans og sponsorer, som har kvitteret med en fantastisk opbakning sæsonen igennem. 

Afstemningen til kampens profil blev lukket inden lørdagens kamp,  og her stod det klart, at Rikke Poulsen var kåret til Sæsonens Viborg HK Profil. Hun fik inden kampstart overrakt en flot gave fra Dahls Vinhandel.

En titel, som hun var meget beæret over at modtage.

- Jeg er meget rørt og stolt over det. Det er helt fantastisk for mig og en kæmpe ære at blive valgt. Det er jo et signal om, at det vi løber og kæmper for gør en forskel for folk, som kan lide hvad de ser. Jeg er glad for, at det vi arbejder for til daglig lykkes. Jeg er meget stolt og rørt, sagde Rikke efter kampen.

Foruden kåringen til sæsonens profil, blev Poulsen også valgt til kampens profil af publikum i VIBOCOLD Arena. Efter kampen stod dagens match partner, Meny Sct. Mathias Centret klar med en flot kurv. 

Tusind tak til alle der var inde at stemme på den spiller, de synes fortjente hæderen som sæsonens og kampens profil. 

Vi glæder os til at se jer til semifinalen mod København Håndbold som spilles tirsdag d. 8. maj kl. 18.30.

Billede 28 04 2018 17.25.54 1