Viborg HK er i semifinalen!

Jublen vil ingen ende tage i VIBOCOLD Arena. Viborg HK er i semifinalen efter en storsejr over Silkeborg-Voel KFUM på 30-18. 

Samtidig slog Odense HC vores konkurrenter til pladsen, FCM, med 31-22 og sikrer dermed, at vi får den sidste semifinaleplads. 

Det kunne have været sidste kamp for de af vores spillere, der ikke fortsætter i den grønne trøje næste sæson, og det var derfor også en meget lettet Sidsel BOdholt der efter kampen kunne ånde lettet op, da hun nu er sikret et par kampe mere i den grønne trøje. 

- Jeg vil indrømme, jeg ikke havde det særlig godt. Det siger lidt sig selv. Det har jo været mit liv de sidste 20 år, så det har stor betydning. Jeg er så glad over at få flere kampe og at kunne slutte af med at spille med om medaljer. Det er helt vildt. Jeg er så glad, siger Sidsel.

Sidsel fik igen i dag en stor rolle i forsvaret, hvor hun sammen med resten af holdet kæmpede for at give Poulsen de bedste arbejdsbetingelser i målet. Det lykkedes, og med blot 18 scoringer i Viborg målet er defensiven mere end godkendt. 

- Man kan sige, at Silkeborg ikke havde så meget at spille for, hvorimod vi havde alt at spille for. Man kunne se, at vi ville det lidt mere end de vil. De har lidt skader og så synes jeg vi dækker rigtig godt op. Poulsen står også godt i dag, og de har svært ved at score mål. Vi spiller en god kamp, siger Sidsel og bakkes op af Allan. 

- Det er mange ting, der giver os sejren i dag. Vi havde meget at spille for, og Silkeborg kæmpede nok lidt med ressourcerne, men måske også lidt med motivationen op til kampen. VI har kontral defensivt, offensivt, ja stort set på alle parametre. Så det var en fornøjelse at køre sådan en sejr i land, samtidig med, at vi får god hjælp fra vores venner i Odense. 

- Vi får en melding i pausen om, at Odense var i kontrol i første halvleg. Der var jeg spændt efter et kvarter i anden halvleg, om de fortsat var i kontrol. Der får jeg at vide, at de er foran med 10, og så er det svært at holde smilet tilbage. Det er fedt at stå i den semifinalen. Vi er blevet dømt ude mange gange i sæsonen og mange har været kritiske på vores vegne. Noget af det berretiget, noget absolut ikke. Nu står vi blandt de fire bedste i Danmark. Det synes jeg pigerne fortjener og en stor caddeau til det arbejde vi ligger for dagen, siger en meget glad Allan efter kampen. 

Fantastisk opbakning i VIBOCOLD Arena!

VIBOCOLD Arena summede allerede af spænding en time før kampestart, da publikum begyndte at komme til hallen og finde deres pladser. Hele Viborg vidste, at kampen var af stor betydning for Byens Hold, og det var tydeligt, at alle vidste, at indsats fra publikum også var nødvendig. Fra kampens start var der klapsalver og opmuntring til pigerne på banen, som ved hver scoring kunne mærke glæden fra de mange tilskuere. At kunne sikre semifinalen i egen hule var også en kæmpe glæde for Allen og Sidsel.

- Det er jo en fantastisk følelese. Jeg har været i en del semifinaler de tre år jeg har været her, og det er lige fantastisk. Denne gang kom vi enormt meget fra baghjul og så er det ekstra fedt, siger Allan, der bakkes op af Sidsel.  

- Så fantastisk. Tak til alle der mødte op i dag. Det var fantastisk og jeg er glad for, at vi kunne kvittere med en semifinale. Det varmer. Tusind tak til alle, slutter Sidsel.

Semifinale mod København

Da vi ender som nummer to i vores slutspilspulje er det sikkert, at vi i semifinalen skal møde København Håndbold, der endte som etter i deres pulje. Første semifinale spilles i København, og VIborg HK fanklub arrangerer tur til kampen. Følg med på deres hjemmeside HER