Der skal blod på knæ og albuer

Der skal to point på kontoen i morgen mod FCM, hvis vi skal gøre os forhåbninger om en semifinaleplads i ligaen denne sæson. Derfor er kampen i morgen også en af sæsonens vigtigste, da den holder liv i håbet om en sen sommerferie i Viborg HK. 

Da Odense Håndbold har snuppet den ene semifinale i vores slutspilsgruppe kæmper vi nu mod FCM og Silkeborg-Voel om den anden af de eftertragtede billetter til semifinalen. Der er pres på pigerne frem mod de kommende kampen, men det er ikke noget der stresser i truppen. 

- Jeg synes det er allersjovest, når vi spiller under pres. Det synes jeg faktisk. De knald eller fald kampe er lidt, hvad vi lever og ånder for som håndboldspiller. Selvfølgelig - i en situation som denne - med en semifinale på højkant, så havde vi ønsket vi allerede var videre. Men når det ikke kan lade sig gøre, må man give alt man har og gøre det bedste vi kan. Der skal blod på knæ og albuer, og så må vi se, hvordan det ender i morgen. Det er klart, vi skal gøre alt vi kan for at få en sejr med fra Midtjylland, siger Poulsen. 

Det er en lille uge siden, pigerne sidst var i aktion, da vi spillede EHF Cup semifinale mod Vipers Krisitansand i Norge. Tiden siden seneste kamp er brugt på at restituere ovenpå et travlt kampprogram, samt forberede de vigtige kampe der venter i slutspillet i HTH Go Ligaen. Rikke Poulsen er ikke i tvivl om, at kampen i morgen bliver med en fantatisk fight fra begge hold.

- Vi skal have en stærk defensiv op at køre med et forsvar der tackler af. Der skal redninger på, så vi kan få gang i første og anden bølge kontra, så vi får løbet med Midtjylland. Vi skal have flow i angrebet, gode afleveringer og masser af fart. Vi skal være kloge med bolden, så de ikke får gang i deres løb, for de vil gerne løbe deres kontra. Det lever de også på. Så det bliver en kamp med højt tempo og forhåbentligt et godt forsvar hos os, og et mindre godt forsvar hos Midtjylland, slutter Poulsen med et smil. 

Kampen mod FCM Håndbold spilles i Ikast med start kl. 16.10. 

Kampen vises på TV2 med optakt fra kl. 15.40.