Hvor ville vi bare ønske, vi havde fået en finaleplads med hjem fra Kristiansand i dag. Det blev desværre ikke som ønsket, og Kristiansand vinder anden semifinale med 29-23 i en kamp, hvor hjemmeholdet startede ud som lyn og torden. 

- Vi var godt klar over, de ville komme med fuld fart fra start som de gjorde. Det, det handlede om for os var at holde skruen i vandet og blive ved med at arbejde med de ting, vi er gode til. Det synes jeg også vi lykkes med og går til pause bagud med én, hvilket jeg synes er formidabel moral og godt fightet af pigerne. Det var nogle gode individuelle præstationer også undervejs i angrebet, siger Allan efter kampen. 

I løbet af kampens første 30 minutter kommer der mere ro på spillet, og vi får hentet ind på Vipers, og samtidig mere styr på det defensive. Resultatet var til at se på måltavlen, hvor pausestillingen var 15-14. Måltavlen lyste også 15-15 kort inde i anden halvleg, da Uno scorede et flot kontramål. 

- Anden halvleg får vi startet fint og får udlignet og har mulighed for at komme foran, hvilket vi ikke udnytter. Der kommer Vipers igen med et tryk, hvor de får lavet et hul, men vi holder ved. Med et kvarter igen har vi virkelig chancen for at komme op, og der er vi ikke skarpe nok. Da de udbygger, skal vi i endnu højere grad jagte, og så bliver det desværre i for høj grad på deres præmisser og så er det for svært, fortæller Allan videre og kan konstatere, at der er flere elementer der gør, at vi aldrig kommer helt op på siden af Vipers eller får overtaget i kampen. 

- Der er nogle gode redninger af Lunde i den periode og åbenlyse misforståelser defensivt, som vi ikke har kontrol på og det er med til at gøre udslaget. Vi skal peak performe på samtlige positioner, hvis vi skal spille os i en EHF Cup finale. Der må vi sige, at Vipers er for gode i dag, og vi var måske ikke gode nok til at løse de cases, vi står overfor. Derfor er resultatet som det er. 

Mere end opnået målsætningen

Inden sæsonen gik i gang, satte truppen mål for sæsonen og hvad de gerne ville opnå. I EHF Cuppen var målet at kvalificere sig til gruppespillet. Da dette var nået, blev baren hævet, og pigerne ville nu i semifinalen. Det lykkedes, og første opgør mod Vipers Kristiansand blev også afsluttet med sejr til Viborg pigerne. Dagens semifinale, som var den sidste og afgørende slukkede drømmen, og sætter i nuet en dæmper på, hvor flot et resultat pigerne har opnået i EHF Cuppen. 

- Vi har lært meget som gruppe og som hold og jeg synes, vi har spillet en flot turnering. Vi står i en semifinale og er meget, meget tæt på at nå finalen. Vi er enormt skuffet over ikke at komme i finalen, nu vi er så tæt på, slutter Allan. 

Nu skal skuffelsen have lov at lægge sig, men faktum er, at vi har en ny kamp igen på lørdag, hvor vi skal hente to point mod FCM i ligaens slutspil. 

Vi skal op på hesten igen. Og det kommer vi! 

0
0
0
s2smodern