Fredag d. 13. Er ofte forbundet med overtroen om, at det er en dårlig dag. Heldigvis har eneste minus på vores dag i dag været, at vi skulle MEGET tidligt op. Kl. 05.45 var der afgang fra VIBOCOLD Arena mod Hirtshals, hvor Fjordline sørgede for overfarten til Langesund. 

Turen på havet gik stille og roligt, og de fleste benyttede sig af chancen for at få hvilet i en kahyt efter vi havde fået morgenmad i den lækre buffet. Ved ankomst til Langesund holdt Vipers’ holdbus klar til at køre os til Kristiansand. Også denne tur gik stille og roligt med hvil, hygge og masser af snak. 

(dagbogen fortsætter under billedet)

Billede 13 04 2018 13.13.07

Liss checkede alle ind på hotellet og fordelte værelser og nøgler. Spillerne bor to og to. Hver tur har spillerne forskellige roommates. Denne gang bor de som følger:

Nikoline + Natasha

Stine + Jose

Uno + Mathilde 

Haugsted + Carin

Kris + Sanne

AG + Clara

Nips + Anso

Poulsen + Sidsel

Efter en hurtig frokost trænede pigerne. Træning på rejsedage er oftest sat sammen til at få rystet rejsen ud af benene. Det gjaldt også i dag, hvor der var masser af bevægelighed og løb. Den taktiske træning er gjort i Viborg inden afgang. 

(dagbogen fortsætter under billedet)

Billede 13 04 2018 18.36.21

Efter træning vendte alle snuden tilbage på værelserne. I Kristiansand er det så lækkert, at hotellet ligger i forlængelse med hallen, så det tog os præcis 2 minutter at gå fra hotellobbyen til hallen (tro os, det er filmet fra start til slut, og tog 2 minutter! J). 

Kl 19.30 mødes vi til aftensmad og Scandic hotel, hvor vi bor, havde lavet en lækker buffet. Efter aftensmaden samledes vi i et mødelokale, hvor pigerne og Allan kunne se video inden kampen og snakke om forskellige aktioner frem mod semifinalen. Under et møde som dette, snakker pigerne meget indbyrdes og på kryds og tværs om aktioner, handlinger og hvad der skal gøres anderledes for at lykkes bedre. De ser og hører fra hinanden, hvorfor de i første kamp lavede de valg de gjorde, og kan dermed bedre rette til. 

Efter møde er det tid til at hoppe i seng, og vi er klar til en spændende dag i morgen. 

I løbet af aftenen er der sket det, at det israelske dommerpar, som skulle dømme kampen ikke kan nå frem, og EHF har derfor været i gang med at finde et alternativ. Det har de gjort samtidig med, at de har haft tæt kontakt til begge hold, og der er nu fundet en acceptabel løsning, som alle er tilfredse med. Det kan du læse om HER

Billede 13 04 2018 18.41.02

0
0
0
s2smodern