Der er lagt op til et brag af en kamp, når pigerne i eftermiddag træder ind på Boligmappa Arena i Larvik. En hjemmebane med plads til godt 4000 tilskuere. Her trænede pigerne i går, og med Larviks imponerende pokalskab til frit skue i arenaen emmede luften igen af et opgør, mellem to af håndbolds største klubhold.

Viborg HK kommer til kamp med et forspring på syv mål, efter at have besejret nordmændene med 28-21 i VIBOCOLD Arena i første kvartfinaleopgør. De syv måls forspring i dagens kamp, er dog ikke sikret at give adgang til semifinalerne, da alt kan ske i håndbold.

- Det nytter ikke, at vi går til kamp med den tanke, at vi fører 7-0 før der er fløjtet op. I håndbold er en føring hurtigt hentet, hvis man er uopmærksom eller spiller under niveau, så vi skal angribe kampen med det ene formål at komme herfra med en sejr, siger Allan før eftermiddagens opgør.

I Viborg havde Larvik særligt svært ved at få bolden forbi en stærk defensiv, hvor Rikke Poulsen i målet var en sikker sidste skanse. Med det stærke forsvarsspil, og Poulsens hurtige opstart af angrebet kom Viborg HKs kontrafase for alvor i spil. Et element, der hurtigt lagde pres på de norske gæster.

- Larvik har nogle store spillere, med en utrolig fysik, så det er vigtigt, at vi får dem ud at løbe igen i dag. Vi skal holde bolden i gang og spille med stor tålmodighed. Så kan vi forhåbentligt få dem ud af balance i deres defensiv. Men som altid er det vigtigste, at vi holder os til vores koncept og spiller vores eget spil. Så tror jeg også på, at vi efter kampen står i semifinalen i EHF Cup, slutter Allan. 

60 minutter bliver afgørende for, hvorvidt Allan og pigerne skal stå i EHF Cuppens semifinale. Spiller pigerne sig videre, er det første internationale semifinale for de fleste på holdet.

Den anden og afgørende kvartfinale mod Larvik HK spilles kl. 17.00 i Boligmappa Arena i Larvik. Kampen streames online HER: http://www.handballtv.com.

 

0
0
0
s2smodern