Der findes ingen bedre lyd end når trommerne lyder i VIBOCOLD Arena, publikum klapper i hænderne, og speakeren råber navne op. Det er lyden af oplevelser, fællesskab og dedikation. Ikke nok med, at det skaber fantastisk stemning til alle vores hjemmekamp, så hjælper det pigerne på banen, hver gang publikum engagerer sig i kampen.  

- Der er virkelig en god stemning i VIBOCOLD Arena. Vi snakker tit om i omklædningsrummet efter kamp, at stemningen har været virkelig god. Vi mærker, at vi er på hjemmebane i VIBOCOLD Arena. Dommerne får at høre, hvis de dømmer noget forkert, og vi føler, at vi bliver båret frem, hver gang vi scorer. Det er uundværligt i vores kampe, og særligt i en periode som den vi er i nu, med så mange vigtige kampe. Der er det dejligt med lidt mere back-up, siger Carin Strømberg, der i aften står overfor endnu en svær opgave, da hun og resten af holdet skal op i mod Silkeborg-Voel KFUM. 

Vi har tilladt os at kalde Silkeborg-Voel for ligaens bøddel, da de har fået en rigtig god start på 2018. De har taget point fra tophold som FCM Håndbold, Nykøbing Falster og Team Esbjerg. Ved seneste indbyrdes møde løb Silkeborg med det ene point efter at have kæmpet sig tilbage fra at have været bagud med seks mål kort før slutfløjtet. Siden er der sket meget i vores trup, hvor Sanne van Olphen og Rikke Poulsen blandt andet er kommet i spil. Samtidig er vi inde i en periode med rigtig mange kampe grundet deltagelse i HTH Go Ligaen og EFH Cuppen. De mange kampe er ifølge Allan Heine en fordel mere end en ulempe. 

- Vi har den fordel – og vi ser det virkelig som en fordel – at vi i år har spillet to kampe i ugen. Vi kender hinanden på godt og ondt, og er omstillingsparate i kampens hede, siger Allan og sætter ord på, hvad der skal lykkes for at få succes mod et stærkt hold som Silkeborg-Voel KFUM.

- I vores omvendte opgør, mærkede vi på egen krop Silkeborgs styrker, og vi skal i dag være klar på deres evige fightervilje og gå-på-mod. Vi har ramt et rigtig fint niveau på det seneste, og viste høj moral og vilje i vores seneste kampe mod Odense og Byåsen. Det skal vi tage med i dag, hvor et af hovedkriterierne for succes bliver at få stoppet Silkeborgs kontrafase og få dæmmet op for deres fintestærke spillere.

Et andet kriterie for succes, bliver hjemmebanefordelen. Silkeborg-Voel KFUM skal mærke, at de er kommet til VIBOCOLD Arena, og her er det Viborg HK der har hjemme!

 

Kampen spilles i VIBOCOLD Arena med start kl. 18.30. 

Billetter kan købes i døren eller HER

0
0
0
s2smodern