Der var spænding til sidste sekund da vi i dag mødte Odense Håndbold. Desværre kommer vi hjem uden point efter et et-måls nederlag på 30-29.

Hvis der var nogen der slukkede for TV’et ti minutter inde i dagens kamp, er de gået glip af en af sæsonens mest spændende kampe. Ved 6-1 til hjemmeholdet så det skidt ud, og da det blev 7-2 begyndte bekymringerne at melde sig hos de grønne tilskuere. På banen var der dog ingen panik at spore.

”Jeg tror faktisk ikke, at vi tænker så meget. Jeg tænker i hvert fald bare ’Næste bold’. Vi har snakket meget om, at vi ikke kan hænge os i fejlene. Vi ved, at vi er gode på kontra, så når de scorer, skal vi bare have hurtigt fat i den. På et eller andet tidspunkt håber vi, at det vender til vores fordel. Det synes jeg det gør i den her kamp, selv om vi kæmper meget for at komme tilbage,” siger Uno.

Trods en god kontrafase og et disciplineret forsvarsspil har Odense overtaget i store dele af første halvleg. Efter et kvarter kommer Jose i mål, og hun skal forsøge at dæmme op for Odenses skytter. Det lykkes hun med, og med tre minutter til pause kan vi endelig sende bolden i mål til 13-13. Vi er tilbage i kampen, og synes at have fundet recepten på at hamle op med Odense.

”Der er et lille menneske inde i mig, der siger ’panik!’ da jeg skal på banen, men så har jeg lært at have mere ro i kroppen og sige til mig selv, at det skal jeg nok klare. Det kom der redninger ud af i dag, og det var rigtig rart,” siger Josephine og indrømmer også, at hun umiddelbart efter kampen ikke kunne glædes over sin egen flotte præstation, da ærgrelsen over et-måls nederlaget nagede. Men da pigerne efter en snak i omklædningsrummet igen kom ud på banen var humøret i truppen afklaret med resultatet.

”Lige nu er vi i en proces, som også handler meget om vores spil og vores moral når vi spiller. Vi laver rigtig mange comebacks i dag og fighter, snakker sammen på banen og er der for hinanden. Nej, vi får ikke et point, men lige nu skal vi være glade for, at vi hiver os selv op og ikke falder sammen. Vi skal se på de gode ting vi gør,” siger Uno, der ligesom Jose spillede en rigtig flot kamp.

Som primus motor for kontrafasen udnyttede Uno sin fart til at skabe huller til sig selv om holdkammeraterne i angrebsspillet.

”Odense har nogle store spillere, og jeg er nok ikke en af de store i håndbold, så det passer mig fint, at jeg kan løbe og køre på med finterne når de er så fysisk store som de er,” siger Uno og griner, da hun hører, at Pytlick inden kampen kaldte hende Usain Bolt.

”Det er jeg sku glad for. Den er købt!”

Arenaen i Odense var stort set fyldt i dag, og opbakningen til hjemmeholdet var med til at gøre kampen god. Bedst var dog vores grønne fans, der havde taget turen til Odense i egne biler for at bakke pigerne op. Tusind tak til alle der kom og støttede os i dag. Det var uundværligt!

Vi er klar til at spille endnu en god kamp på lørdag, hvor vi med en sejr kan kvalificere os til EHF Cuppens kvartfinale.

Kampen spilles kl.14.00 i VIBOCOLD Arena.

Billetter kan købes HER.

Inden kampen afholder vi fastelavnsfest i hal 2 for alle børn. Det er gratis at deltage, og alle der kommer til fastelavnsfesten får gratis entre til kampen mod Byåsen.

0
0
0
s2smodern