"Vi er klar til kamp."

Sådan siger Allan Heine inden træning i VIBOCOLD Arena. Trods det, at han og pigerne i 2018 har spillet 10 kampe, er der ingen tegn på træthed. Tværtimod har vi en trup, som over de seneste kampe har ramt et farligt højt topniveau. Så højt, at sidste års danske mestre i sidste uge blev besejret med 33-21.

I aften står ligaens nummer tre, Odense Håndbold, på den anden side, og det er en opgave, som kræver fuld fokus. Med landsholdsspillere på hver position har Odense denne sæson satset stort, og går helhjertet efter medaljer. 

"Odense satser stort i år, og er et rigtig stærkt hold med profiler på hver position. Når først de kommer i flow er de svære at stoppe, så vi skal have brudt deres rytme. Der er flere aspekter i det, men noget af det vi skal have fokus på, er, at dæmme op for deres skytter og stærke stregspil. Vigtigst er det, at vi spiller vores eget spil. Når først vi rammer vores rytme, har vi vist, at vi kan slå alle hold, så vi skal fokusere på os selv mere end noget andet," siger Allan der i morgen står overfor sin tidligere assistent, Bo Rudgaard. Bo skiftede efter sidste sæson fra Viborg HK til Odense Håndbold, hvor han danner makkerpar med Jan Pytlick. 

"Det er altid lidt sjovt at stå overfor Bo. Vi kender hinanden rigtig godt, og ønsker det bedste for hinanden, men på kampdage mellem Viborg HK og Odense handler det bare om at vinde. Når først kampen er i gang tænker man ikke over, at Bo står på den anden side. Selvfølgelig kender Bo vores trup indgående fra de sæsoner, han har været i klubben, men sådan er ligaen. Alle hold kender hinandens styrker."

Kampen i aften er også en kamp om den foreløbige tredjeplads i HTH Go Ligaen. Med 21 point indtager vi lige nu fjerdepladsen, ét point fra Odense og tredjepladsen. Spændingen er intakt frem mod mødet, som kan følges hos Viborg Stifts Folkeblad og på TV2 Sport. Kampstart kl. 18.30. 

0
0
0
s2smodern