Sejr = videreavancement fra gruppespillet. Vigtigheden af dagens kamp var ikke at tage fejl af. Vinderen af dagens opgør imod Kastamonu Beeldiyesi GSK ville med stor sansynlighed sikre sig videreavancement i EHF Cup'en. Men sådan skulle det desværre ikke være i dag. 

Et toptændt tyrkisk mandskab og et inferno af en hjemmebane var med til at gøre udslaget i eftermiddagens kamp. Dette kombineret med et hav af brændte chancer betød at slutresultatet endte på 28-15 i tyrkernes favør.

En noget skuffende omgang mener cheftæner Allan Heine:

"Kampen startede lidt rodet og da kampen finder sit lejde, formår vi ikke at fuldende vores gode situationer til mål. Det betyder at de får et mindre forspring, hvilket desværre stresser os og gør ondt værre. Derved blev forudsætningerne for Kastamonu gode og vi formår ikke at komme ind i kampen igen. Heldigvis har vi stadig muligheden for videre avancement i næste weekends kamp mod Byåsen."

Kampen startede i højt tempo og der blev gået til stålet i begge ender. Hjemmeholdet blev båret gevaldigt frem ad de ca. 1500 fans. Vi havde også opbakning hjemmefra af fire stk. loyale fans, der havde fundet vej til arenaen i Kastamonu, men vi var altså lidt i undertal både på og udenfor banen. 1-1 blev faktisk det tætteste vi i kampen kom på en føring.

Udslagsgivende for dagens kamp var de to ord: "brændte chancer". Vi spillede os frem til rigtig mange chancer i dagens kamp, men ind ville bolden ikke. Tyrkernes keepere stod godt i mellem de to stolper og derfor blev det op ad bakke i dag. Fra 1-1 blev det hurtigt til 10-5 og derefter 13-6 ved pausen. Dermed ikke en umlig opgave i følge fløjspiller Ann Grete Nørgaard.

"Jeg synes at vi egentlig kommer frem til rigtig mange gode muligheder i løbet af første halvleg. Men vi hænger efter hele tiden bagefter grundet, at vi brænder og brænder. Det kan lyde mærkeligt, men i og med, at vi når frem til chancerne, så gør vi langt hen ad vejen det rigtige og det er super positivt. Så jeg havde sgu en god fornemmelse i forhold til anden halvleg. Det vigtige nu er, at vi kan smide alt det dårlige fra i dag væk og tænker på alle de positive takter vi viser ved at vi når frem til de rigtige chancer."

Anden halvleg startede da også lidt bedre, men to gode redninger fra Rikke Poulsen blev desværre ikke omsat til mål og da tyrkerne efterfølgende scorede et par stykker, løb de resultatmæssigt igen fra os. Mange angreb blev igen brændt og dermed tikkede måltavlen i den forkerte retning i forhold til sejrsmulighederne. 13-6 blev til 23-11, inden hornet i hallen lød og slutreslutatet endte på 28-15.

Dagens resultat betyder, at næste weekends sidste gruppespils kamp hjemme mod Byåsen er vind eller forsind for begge hold. Derfor skal den have fuld gas på lægterne, så vi kan sikre os videreavancement fra gruppespillet. HUSK der er stor gratis fastelavnsfest for alle børn under 15 år fra kl. 12.00 - Kampstart er kl. 14.00! Læs mere på hjemmesiden!

Næste opgave er på onsdag, hvor vi skal med bussen til Odense for at spille imod Odense HC i et vigtig opgør i HTH GO ligaen. Kampstart er kl. 18.30 og kampen kan også ses på TV2 Sport.

0
0
0
s2smodern