På grund af den ret sene ankomst qua diverse flyforsinkelser, så blev der hvilet ud i dag til alles store tilfredshed. Kl. 10.00 var der mødetid i restuaranten til fælles morgenmad. 

Herefter var der en lille 5 kilometers gå tur på programmet. En lille rundtur fra hotellet ind til Kastamonu by og tilbage igen. På vejen blev der løsnet lidt op i de trætte rejseben, mens der blev hygget snakket og kigget på de mange bygninger og lejlighedskomplekser, der tårne op i byen. Vi kom også forbi kamparenaen, men den var lukket, så vi så den blot udefra.

(dagbogen fortsætter under billedet) 

 IMG_29067.jpg

Næste ting på programmet var frokosten inden der blev tid til at hvile sig lidt på værelserne før træning. Selvom arenaen kun ligger 500 meter fra vores hotel, så blev vi hentet af en bus, da vi ikke skulle gå hjem svedige i det kolde vejr her i Kastamonu (det er faktisk samme vejr som i Danmark. På vejen hertil i går kom vi forbi flere steder med sne, så varmt er det bestemt ikke), så vi udnyttede muligheden for at tage bussen som vi har tilrådighed under vores ophold.

Træningen gav mulighed for at få finpudset det sidste inden kampen i morgen og der var en super god stemning på holdet hele træningen igennem. Vi trænede i kamp arenaen og fik dermed set forholdene an. De sidste to hjemmekampe har Kastamonu haft 1500 tilskuere til deres kampe. Der er dog kun 1076 sæder i hallen, så det skal nok blive en kompakt arena med masser af larm i morgen.

(dagbogen fortsætter under billedet)

IMG_2910.jpg

IMG_29081.jpg

Efter træningen fik folk igen lidt ro til at foretage sig hvad end de havde lyst til. Nogle fordriver tiden med at hygge snakke, andre spiller spil og nogle tager sig et hvil. Efter spisetid kunne de sidste få lidt behandlinger hos vores to fysioterapeuter som vi har med på turen. Aftenen blev sluttede vi af med en omgang hygge i et stort konferencerum, hvor der var underholdning med quiz og fine præmier. 

I morgen er det GAMEDAY og vi glæder os! (afhængigt at internettet i hallen, så vil vi så vidt muligt holde jer opdateret om kampen, men det vides først i morgen. Kampstart er kl. 15.00 dansk tid. 

0
0
0
s2smodern