Det er åbenbart svært at snørre sækken når muligheden opstår. Ellers også er det bare et ønske om at give publikum spænding for pengene, men fantuk er, at vi igen i dag var vidner til en utroligt tæt kamp i VIBOCOLD Arena. Heldigvis faldt kampen ud til vores side, og vi løber med en sejr på 27-24. 

Kampen igennem var vores piger i teten, og fornemmelsen var kampen igennem, at vi ville løbe med en komfortabel sejr. 

Men med et kvarter igen brænder vi flere oplagte chancer, og Gdynia kommer tilbage i kampen, så de kun er bagud med en enkelt, da der er fem minutter igen. 

Sanne van Olphen startede endnu en gang skarpt ud, og gav flere eksempler på sit fantastiske skud. Kristina Jørgensen fightede alt hun har lært, og blev fortjent kåret til kampens VIborg HK profil. Generelt set meldte de fleste spillere sig ind i kampen. 

"Det blev præcis en kamp som forventet. Tæt og intens. Vi var i teten stort set fra start til slut, men jeg ærger mig over, at vi brænder en del chancer da vi kan slå sømmet i kisten. Men der kæmper Gdynia forbilledligt og har en stærkt målmandspræstation og en rigtig stærk kamp af nummer 49, så der var vi lidt udfordret. Vi må se til næste kamp, hvordan vi løser hende," siger Allan efter kampen og er lettet over, at det kun blev lige ved og næsten for Gdynias come-back. 

"Jeg blev irriteret og frustreret og lidt hidsig også. Jeg synes langt hen ad vejen gør de rigtige ting, men det er som om der er noget der låser og det skal vi have løsnet op for, så vi spiller mere frit gennem hele kampen."

Sanne van Olphen er glad for at være tilbage på banen, og glæder sig over, at hun og holdet lykkes med de ting, som de inden kampen satte sig for. 

"Jeg synes vi spiller godt i dag. Vi havde en god taktisk plan, som vi holdt og det var dejligt, at det bragte muligheder med sig. Vi spillede som et hold, og det var dejligt at det også lykkedes for mig at score lidt. Det føles godt at være igang. Jeg mangler stadig rytme, men det skal nok komme. Pigerne har vænnet sig til ikke at have en venstrehåndet spiller på backen, så de skal også ligge vænne sig til at jeg er der, men vi begynder at få flere systemer til højresiden, og det er dejligt. Det åbner op for et bredere spil."

Vi snører skoene igen på onsdag, hvor Ajax København kommer til VIBOCOLD Arena. 

Kampstart kl. 19.30

Billetter kan købes HER

 

Målscorere for Viborg HK: 

Stine Bodholt - 6

Kristina Jørgensen - 5

Sanne van Olphen - 4

AG Nørgaard - 4

'Nips' Grøn - 3

Carin Strömberg - 3

Nikoline Lundgren - 1

Line Uno - 1

 

0
0
0
s2smodern