I dag er vi rejst til Trondheim i Norge, da vi i morgen skal møde Byåsen Håndbold i EHF Cuppens gruppespil. For at give et indblik i turen og hvad der sker i løbet af en håndboldweekend med Viborg HKs damer, vil vi hver dag skrive dagbog til hjemmesiden.

Fredag d. 12. januar:

Søvnen sad fortsat i øjnene på nogle af pigerne, da vi kl. 07.30 mødtes ved VIBOCOLD Arena for sammen at køre i bus mod Billund Lufthavn. Selv om vi først spiller kamp i morgen, lørdag, er rejsedagen nøje planlagt med afrejse, mødetider, flyafgange og træning. Til at holde styr på det hele har vi heldigvis Liss med, som gennem mange år har rejst Europa tyndt med Viborg HK. Armeret med en rejseplan lavet af Holstebro Rejsecenter var der ingen slinger i valsen. Eneste lille men på turen var, at der ved check in i Billund manglede en spiller. AG var ikke til at få øje på, men det var der heldigvis en god grund til. Hun var rejst i forvejen, og mødtes med os i Kastrup Lufthavn, da hun havde været i studiet i Go’ Morgen Danmark for at tale om herrernes EM slutrunde. Som planlagt slog hun sig til flokken i KBH.

(dagbog fortsætter efter billedet)

IMG 20180112 101159 1

Ventetiden i KBH Lufthavn var forholdsvis kort, og blev hovedsageligt brugt på hygge ved gaten og en lille snack/frokost. Tiden i luften brugte mange på at snakke eller se en film på iPad eller computer. Nogle benyttede muligheden for at sove lidt, men da vi kom ind over Trondheim var de fleste vågne. Udsigten var simpelthen ikke til at modstå, og mange hev telefonen frem for at få et billede af det smukke snedækkede landskab. Humøret var højt, da vi kl. 14.15 landede i Trondheim og efter kort tid kunne tage vores bagage med i den ventende bus.

(dagbog fortsætter efter billederne)

IMG 20180112 135302IMG 20180112 143223

Busturen fra lufthavnen til vores hotel var utroligt smuk, og der blev taget mange billeder undervejs. Ved ankomst til hotellet blev værelsesnøgler uddelt og bagagen stillet væk. Pigerne bor to og to på hvert værelse. Fordelingen af, hvem der bor med hvem er bestemt på forhånd af lederne. Efter frokost var der afsat halvanden time til at hvile sig inden pigerne havde en let træning i en af hallerne i den arena, som de skal spille kamp i i morgen.

Træningen i dag blev brugt på at få løsnet benene op. Derfor var der også meget lidt kamptræning, men til gengæld masser af skudtræning og mulighed for at øve finurligheder. Inden træningen var der et glædeligt hej til vores kommende spiller, Moa Högdal, der var forbi for at blive interviewet af Danni, der er journalist på Viborg Stifts Folkeblad. Moa spiller for Byåsen, og kommer i morgen til at stå over for sine kommende holdkammerater. En speciel, men sjov oplevelse for både Moa og vores piger.

(dagbog fortsætter efter billedet)

IMG 20180112 175452

(På billedet ses Moa Högdahl sammen med Henrik Dahl og Allan Heine)

Da træningen sluttede holdt bussen klar til at køre os tilbage til hotellet, hvor en lækker tre-retters menu ventede. Herefter var pigerne fri til at gøre hvad de ville. Mange benyttede lejligheden til at få behandling hos vores fysioterapeut, Jesper, mens en lille gruppe sammen så EM kampen mellem Norge og Frankrig.

En begivenhedsrig dag i flotte omgivelser. Nu glæder vi os bare til kamp i morgen. Kampen bliver liveblogget af Viborg Stifts Folkeblad. På vores Instagram vil der, ligesom i dag, blive opdateret med masser af billeder. I morgen vil vi igen skrive dagbog for dagen, så læs med igen i morgen, og følg med i, hvad pigerne laver på udebaneture.

0
0
0
s2smodern