Der gik et brøl gennem VIBOCOLD Arena, da Kristina Jørgensen to sekunder før tid hamrede bolden i målet bag Sandra Toft. Pigerne havde netop gjort, hvad mange troede umuligt efter vores seneste to kampe, nemlig at besejre de nyligt kårede pokalmestre fra Team Esbjerg. Men intet er umuligt for pigerne i grønt, og særligt defensiven viste sig i dag en uigennemtrængelig mur, der holdt gæsterne nede på 21 (!) mål. 

"Vi arbejder sammen i dag, og for mit spil er det vigtigt, at vi arbejder sammen i forsvaret. Der sker fejl, men når forsvaret arbejder på 100% så er mit arbejde lettere. Det er også forskellen i dagens kamp fra tidligere kampe, at vi arbejder som vanvittige for hinanden i dag og sår tvivl hos modstanderne om, hvem der skal tage afslutningerne," sagde Rikke Poulsen efter kampen. En kamp, hvor et oplagt publikum også valgte målvogteren til kampens profil ovenpå en præstation på et utroligt højt niveau. 

Trods en kampstart kl. 20.30 var hallen fyldt godt op og opbakningen fra de 1.500 tilskuere kunne mærkes på banen. Til stor glæde for pigerne.

"Det betyder alt, at vi får den opbakning i dag. Vi har en stærk hjemmebane, og med den kan vi ligge et ekstra tryk på modstanderne, dommerne og hele vejen rundt. Det betyder alt for os, at der er kommet så mange. Det er lange dage at gå, når vi først spiller kl. 20.30. Med de hårde kampe vi har på programmet betyder det bare alt, at folk bruger deres tid på at komme i dag. Så tusind tak til publikum," slutter en taknemmelig Rikke efter kampen. 

Efter to nederlag i de seneste to kampe var der lagt ekstra pres på pigerne for at spille en god kamp. Særligt EHF Cup kampen mod Kastamonu, hvor intet ville lykkedes, satte sine spor, men heldigvis ikke dybere end at den skulle revancheres. For pigerne selv, for holdet, og for de mange tilskuere og støttere, der gang på gang bakker pigerne op. Derfor er der også blevet trænet igennem i løbet af de seneste dage, og intensiteten har ikke været til at skjule i VIBOCOLD Arena. Som Allan har for vane, er der både en plan A, B og C, og ofte med et alternativt twist imellem. Det var også tilfældet i dag. 

"Vi har snakket rigtig meget om os selv og hvilken udgave af os selv vi gerne vil være. Vi vil gerne have meget mere aggresivitet, udstråling, gejst og vilje. Når vi kommer på banen skal vi kæmpe for hver en bold. VI kæmpede røven ud af bukserne i dag, bakker hinanden op og kaster os efter boldene. Vi spiller disciplineret i vores returløb og står godt i forsvaret. Poulsen har en rigtig god kamp, hvilket hjælper på det og smitter af i forsvaret, hvor vi arbejder aggresivt. Det er hvad der gør forskellen for os, og holder Esbjerg nede på 21 mål i dag," siger Stine efter kampen. 

Med et tætpakket kampprogram er en sejr i dag vigtig for selvtilliden og de kommende kampe. Allerede lørdag er pigerne igen på en hård opgave, når vi på udebane spiller EHF Cup mod Byåsen. 

Næste hjemmekamp er d. 21. januar mod Vistal Gdynia. Kampen spilles kl. 14.00 i VIBOCOLD Arena. 

 

Målscorerer for Viborg HK:

AG Nørgaard: 7

Kristina Jørgensen: 7

Stine Bodholt: 5

Line Uno: 4

Amalie Grøn: 2

Carin Strömberg: 2

Nikoline Lundgreen: 1

  

 

0
0
0
s2smodern