Ville du springe til, hvis du læste en jobbeskrivelse der inkluderede følgende: 

  • Rengøring af bur
  • Hård daglig træning - ofte flere gange om dagen
  • Udlandsrejser, hvor du ikke ser andet end hotel og hal
  • Busture op til otte timer på en dag
  • Øget risiko for blodtud
  • Gardin ekspert
  • Krav om god form året rundt. Også i ferierne. 
  • Til sidst skal du turde at stille dig i vejen for en bold, der bliver tyret imod dig med 100 km/t. 

Ikke en jobannonce de fleste ville reagere på, men i Viborg HK har vi hele tre personer, der villigt har skrevet sig op til opgaven. Jose, Hanna og Rikke P vogter målet i Viborg HK som en mus vogter over sin ost.
Hanna har gjort livet surt for tophold som FCM og Odense HC. Jose rullede gardinet ned i kampen mod Silkeborg Voel og Rikke P holdt buret så godt som rent, da TTH Holstebro var i Viborg. 

Faktisk har pigerne gjort det så godt, at der kun er lukket 241 mål ind i Viborg HK denne sæson (et gennemsnit på 22 mål pr. kamp). To flere end FCM Håndbold, der lige nu har lukket færrest mål ind. Det flotte spil kommer også udtryk ved, at alle tre ligger i top fire over målvogtere i ligaen med den bedste redningsprocent. Jose indtager førstepladsen med en redningsprocent på 47%! Rikke indtager tredjepladsen med en redningsprocent på 39% og Hanna følger lige efter med en redningsprocent på 38%. Eneste målvogter, der blander sig i top fire er Odense HC's unge og stærke målvogter, Althea Reinhardt, der indtager andenpladsen med en flot redningsprocent på 40%. 

(tekst fortsætter under billedet)

Målvogtere statestik

Det er et fornemt selskab der har samlet sig i top fire, og alle fire målvogtere er, eller har været, udtaget til ungdoms- eller seniorlandshold. 

Josephine er lige nu i Rusland med det danske U20 landshold. Althea kæmper for Danmark ved VM i Tyskland. En turnering, som Rikke er i bruttotruppen til. Hanna Daglund har som ungdomsspiller været på det svenske u-landshold, og har som senior bejlet til A-landsholdet.

Der er lagt op til en spændende halvsæson, når HTH Go Ligaen starter op efter julepausen. Mon alle tre Viborg HK målvogtere fortsætter i top fire?
Vi tror i hvert fald på dem, og glæder os til at se dem alle tre fortsat rulle gardinet ned og holde buret rent.

Første kamp i det nye år er mod FCM Håndbold på udebane. Kampen spilles d. 3. januar, 2018 kl. 20.30. 

0
0
0
s2smodern