Hykkelbjerg og Jose bliver i Viborg HK

Unge profiler bliver i Viborg HK

Viborg HK har sikret sig underskrift fra to af ligaens lovende talenter, Josephine Norstrøm og Anne Hykkelbjerg.

Josephine Nordstrøm

19-årige Josephine Nordstrøm kom til Viborg HK midt i sæsonen 2016-17 og har siden vist, at hun er værd at satse på. Faktisk ligger Josephine i top på listen over målvogtere i HTH Go Ligaen med den bedste redningsprocent, en plads, som hun har holdt siden september. De gode resultater har resulteret i, at Josephine er udtaget til U20 landsholdets kommende landskampe i Rusland. Nu ligger de næste tre år fast, og forlængelsen skaber glæde hos både Viborg HK og Josephine.

”Først og fremmest har jeg valgt at blive i Viborg HK, fordi det er et rigtig godt miljø, og jeg er vild med at være her. Jeg oplever at få en masse tillid fra trænere og spillere, hvilket hjælper til at skabe en positiv udvikling i mit spil, og det prioriterer jeg højt. Viborg HK er en rigtig god klub for mig, og jeg føler, at jeg kan bidrage positivt på holdet. Jeg vil rigtig gerne vinde medaljer med Viborg HK, og jeg føler, at vi har spillermaterialet til at gøre det. Derfor har jeg valgt at forlænge med Viborg HK,” siger Josephine Nordstrøm.

Anne Hykkelbjerg

Fra egne rækker har Viborg HK i denne sæson gjort brug af 17-årige Anne Hykkelbjerg på stregen. Anne er et produkt af det store ungdomsarbejde der laves i Viborg HK Forening, og hun har nu skrevet kontrakt med klubben, så hun fortsætter i den grønne trøje yderligere to sæsoner. Trods det, at Anne i denne sæson blot er U18 spiller, har hun som sæsonen er skredet frem, fået mere og mere spilletid med ligaen, samt debut i EHF Cup.   

”Jeg har valgt at skrive kontrakt med Viborg HK, fordi jeg er rigtig glad for at være i klubben. Det bliver to meget lærerige år, som jeg skal bruge på at udvikle mig endnu mere. Der er et godt træningsmiljø i Viborg HK og det motiverer mig. Samtidig passer det rigtig godt med mine studier, da der ikke er langt fra skole til håndbold. Det gør det hele meget nemmere. Det jeg håber mest er, at jeg kan blive en større del af holdet, og som sagt at udvikle mig endnu mere,” siger Anne Hykkelbjerg.

I Viborg HK skaber det stor glæde, at have sikret sig underskrift fra Josephine og Anne.

”Det er vigtigt for os, at vi hele tiden har unge talenter i truppen. Vi har set de seneste år, at det har fungeret rigtig godt med spillere som Clara Høgh-Poulsen, Amalie Grøn og Nikoline Lundgreen, og med Josephine og Anne i truppen ser det lovende ud. De har begge vist, at de kan gøre sig i ligaen, trods det, at de blot er 19 og 17 år, så vi tror på, at de bliver vigtige spillere for Viborg HK fremadrettet,” siger direktør i Viborg HK, Henrik Dahl.

 

20170913 0039