Der venter en svær kamp når pigerne i aften spiller returopgør mod kroatiske Podravka. Kampen spilles i Kroatien, hvor pigerne ankom i går eftermiddag.

Efter ankomsten og indkvartering på hotel, havde pigerne en let træning til at få den lange rejse ud af kroppen. Det er nemlig vigtigt, at pigerne er klar fra start trods det, at de kommer til Kroatien med en 15-måls føring fra første opgør i Viborg.

Podravka er, som Allan betegner det, et hold, som skaber helt forskellige resultater alt efter, om de er på udebane eller hjemmebane. I Viborg kunne de store kroatere ikke følge med når vores kontratog kørte og vores forsvar fik fat. I målet pillede Rikke Poulsen pynten af dem, så sejren aldrig var i fare.

Nu skal det flotte spil findes frem igen, på en udebane, der med sikkerhed kommer til at blive svær. Podravka får hjælp af deres store publikum, som med sikkerhed ikke vil give vores piger lette arbejdsforhold.

Det er dog ikke uden hjælp, at pigerne går til kamp og hele 12 fantastiske folk fra vores fanklub har taget turen til Kroatien for at støtte pigerne.

Med en samlet sejr i de to kampe mod Podravka kvalificerer pigerne sig til gruppespillet i EHF Cup. Et af sæsonens store mål er inden for rækkevidde, og inden afrejse mod Kroatien var det også en fokuseret Rikke Poulsen, der kunne give et indblik i, hvad der skulle til for at nå målet om en plads i gruppespillet.

”Man ved aldrig, hvad man møder på udebane i de lande. Vi skal ud og angribe kampen, og starter fra nul igen. Vi bliver nødt til at se det sådan, for det er altid farligt at skulle forsvare noget, så vi skal angribe kampen for at vinde med så meget som muligt. Ellers risikerer man tænke defensivt, og det dur ikke. Vi skal kunne sætte os op til det, og skal have styr på vores angrebsspil og løbebaner. Vi har haft problemer med angrebsspillet i noget tid nu, så vi skal ned og få noget flow i tingene og slutte ordentligt af inden julepausen.”

Kampstart kl. 18.00.

Følg med på EHF's hjemmeside HER

0
0
0
s2smodern