Lokalopgør er altid spændende og i denne sæson er de endnu mere spændende end så ofte før, da HTH Go Ligaen er ufatteligt tæt. Med sejren i sidste spillerunde gik vi fra syvende- til fjerdepladsen. Denne placering vil vi for alt i verden gerne beholde, men det kræver en sejr over et stærkt Randers HK mandskab. 

De seneste sæsoner har vi haft overtaget i kampene mod Randers HK, men det betyder ikke, at der venter en let kamp. Tværtimod. Randers HK er et af de hold, der kan slå alle, og som har kvalitet på alle pladser. Derfor skal Haugsted, Uno, Poulsen og resten af truppen også være helt klar i samtlige 60 minutter, hvis vi skal have to point med fra aftenens kamp. 

Formkurven har peget opad de seneste kampe, og med storsejren over TTH Holstebro i sidste uge, kommer pigerne med selvtillid i rygsækken. Trods manglen på Stine Bodholts store kvalitet på stregen og dirigeren i forsvaret har pigerne vist, at der skal meget til at vælte skibet. Forsvaret er rykket tættere sammen, og med RIkke Poulsen som sidste skanse, har spillet vist sig at blive bedre og bedre. 

De gode takter skal fortsætte i aften i ligaens sidste udekamp inden julepausen.

Det er dog ikke isdste kamp inden julepausen, og allerede lørdag i denne uge spiller vi igen i VIBOCOLD Arena, når Podravka Vegeta fra Kroatien kommer forbi i EHF Cuppens sidste kvalifikationsrunde. Inden den står på juleferie skal pigerne revancere nederlaget i Santander Cup når Aarhus United kommet til Viborg d. 15. november. 

Billetter til årets sidste hjemmekamp kan allerede nu købes HER

Aftenens kamp spilles i Randers kl. 19.30 og vises på TV2 Sport. 

Kampen kan også følges hos Viborg Stifts Folkeblad

0
0
0
s2smodern