Viborg HK er glade for at kunne offentliggøre en ny samarbejdspartner i biludlejningsfirmaet, AVIS.

AVIS har ikke tidligere været tilknyttet Viborg HK og er med samarbejdsaftalen trådt ind i håndboldens verden. En mulighed, som Lars Dissing – Scandinavian Commercial Director ikke kunne forpasse.

- Den store TV eksponering Viborg HK har haft gennem de seneste mange sæsoner var medvirkende til, at AVIS valgte Viborg HK som samarbejdspartner med henblik på promovering af billeje i udlandet.

Med samarbejdet søger AVIS at øge kendskabet til deres produkter og særligt det, som kaldes Avis 360o. Med Avis 360o har AVIS fjernet selvrisikoen på lejebilen, så lejere kan koncentrere sig om den gode oplevelse. Netop den gode oplevelse er der også fokus på hos Viborg HK, der uge efter uge stålfast går efter at give folk en oplevelse ud over det sædvanlige.

- Vi har indgået en rigtig spændende aftale med AVIS, som er blevet bronzepartner i Viborg HK. Viborg HK er en oplevelsesvirksomhed, og har fokus på at skabe den gode oplevelse for vores fans, følgere og sponsorer. Derfor er vi også altid glade, når en samarbejdsaftale skrues sådan sammen, at alle får noget ud af det, siger sponsoransvarlig i Viborg HK, Claus V. Sørensen.

Samarbejdsaftalen er trådt i kraft og der er til lejligheden lavet en landingpage, så folk med tilknytning til Viborg HK hurtigt og let kan se og bestille Avis 360o.

Se mere på https://www.avis.dk/vhk

0
0
0
s2smodern