Der var stor spænding i Viborg HK i dag, da lodtrækningen til næste runde i EHF Cuppen fandt sted.

Grupperet i pulje to, kunne vi i dag trække modstandere fra bl.a. Rusland, Sverige, Tyrkiet, Rumænien og Danmark. Spændingen var derfor stor, da frygten var, at Lada endnu en gang ville blive trukket op af bowlen som modstander. Lada var bødlen, der sidste år slog os ud af EHF Cuppen, og vi ville derfor gerne undgå endnu en tur til det russiske. 

Heldigvis skulle vi ikke vente længe før Viborg HK kom op ad bowlen, da vi som første hold i kamp tre kom frem. Det betyder, at vi starter med hjemmebane. Herefter var der bare tilbage og vente på, at EHF officials trak vores modstander. Op ad bowlen kom HC Podravka Vegeta fra Kroatien. 

En modstander, der har en enorm erfaring i international håndbold, og ligesom os har spillet Champions League og EHF Cup.

"Det bliver en spændende udfordring at skulle op imod Podravka. Det er en stolt klub med et ton af erfaring fra Champions League og EHF Cup. Det skal nok blive nogle gode kampe, og jeg er bare glad for, at vi ikke skal til Rusland igen," siger Allan efter lodtrækningen.

Første kamp er fra EHF's side programsat til at blive spillet i weekenden den 11.-12. november. 

Der vil komme meget mere information når vi nærmer os opgøret. 

 

 

0
0
0
s2smodern