Sejr og comeback til Rikke Poulsen

Om det var den sene kampstart, der gjorde, at vi i dag var lidt længe om at få overtaget skal være usagt. Faktum er dog, at vi skulle langt ind i første halvleg før vi fik overtaget i aftenens kamp.

Ajax København kom foran 0-2 før vi kom på måltavlen, og vi skulle i hele første halvleg kæmpe for hvert et mål. Samtidig var vi længe om for alvor at få fat i forsvaret, hvilket gjorde arbejdsbetingelserne svære for målvogteren.

Netop på mål var der comeback til Rikke Poulsen, som stod hele kampens første halvleg, og der var flere gode redninger i løbet af de første tredive minutter.

Hun var derfor også forståeligt glad efter en god præstation i målet.

”Det var så fedt at være tilbage, og dejligt med en sejr. Jeg synes vi laver mange gode ting i kampen. Jeg har glædet mig hele dagen til busturne til Ajax, tro det eller ej, det er jo en lang tur, men jeg har glædet mig og det er dejligt at være tilbage. Jeg havde et fint udkast til Natasha og får taget langskud og skud tæt på. Samtidig får jeg dem presset til at skyde forbi målet, som de gør en del i starten af kampen, så jeg synes det gik fint,” sagde Rikke efter kampen.

Forsvarsmæssigt startede vi i dag i en fem-et formation, som Ajax til tider havde for let ved at bryde igennem. Da Allan hen mod slutningen af første halvleg går tilbage i en seks-nul formation kommer der mere stabilitet i forsvaret og Ajax blev gang på gang tvunget til at spille til nøl kendelse.

Særligt én spiller var en fornøjelse at følge i dagens kamp, og det var Kristina Jørgensen, der med 13 mål og et hav af assist spillede sin bedste kamp til dat o i den grønne trøje.

”Jeg synes jeg får nogle rigtig gode opspil i dag. Så har vi også haft en rigtig god træningsuge, som hjalp til, at jeg ramte dagen i dag. Med Haugsted ude i dagens kamp var der også lidt pres på mine skuldre for at skulle præstere, så det var dejligt det lykkedes,” sagde en glad Jørgensen.

Jørgensen spillede samtlige 60 minutter i dag, og løftede opgaven til perfektion. Haugsteds, Stine og Hanna sad alle tre ude i dagens kamp. Haugsted sad bag bænken, mens de to andre var med på bænken uden at komme på banen.

Nu går jagten ind på to point mod Nykøbing Falster på onsdag.

Næste hjemmekamp er lørdag d. 14. Oktober, hvor vi spiller EHF Cup mod Mingachevir. Billetten til lørdagens kamp giver også adgang til returopgøret søndag. Begge kampe spilles i VIBOCOLD Arena kl. 15.00.