Manden vi helst så uden opgaver

I en trup som vores er der særligt en person, vi alle helst så uden arbejdsopgaver. Det er vigtigt han er med, men jo mindre opgaver han har jo bedre. 

Rasmus Jøker er tilknyttet holdet som fysioterapeut og er med til træning og kamp for at sikre, at pigerne får den bedst mulige behandling på rette tid. Det er ham man ser løbe på banen, når en spiller er skadet, og ham, der efter hver kamp hjælper med at få vurderet skavanker, så der kan handles hurtigt, hvis der skal. 

 

Rasmus er 27 år og var også tilknyttet holdet sidste sæson, hvor han tog over for Jesper i de kamp, Jesper ikke kunne være med. I år er det så Rasmus der står med ansvaret og det er han klar til. 

  • citat om at stå med ansvaret

 

Trods det at Rasmus er ene fysioterapeut til kamp og træning har han et godt team bag sig, da han også er tilknyttet Centrum Fysioterapi og Rygcenter. Her er der kolleger med specialer indenfor særlige områder, der kan træde til, når det er nødvendigt. 

  • citat om at være tilknyttet centrum Fyns og hvad det gør, at have kolleger til at hjælpe

Som eliteatleter er det vigtigt at have en kompetent sundhedsstab i ryggen, og pigerne er glade for at have Rasmus med til træning og kamp, da han kan hjælpe dem, når de har svært ved selv at vurdere, hvad der skal til for at løsne op for en skade eller smerter. 

I lederteamet er Rasmus også en vigtig brik, da han kan formidle skaders omfang videre til Jakob og Susanne, og sammen med dem vurdere, hvor meget spilletid en spille skal have, hvis hun har problemer. Samtidig er Rasmus manden der skal holde igen på en spiller, der rigtig gerne vil spille, men som har en skade, der vurderes til at kræve hvile.