Viborg HK byder flygtninge til håndbold

I samarbejde med Viborg Kommune har Viborg HK inviteret 100 flygtninge til kampen idag. Deriblandt er der en masse børn, hvoraf en del af dem får en ekstra oplevelse, når de skal løbe på banen med Ringkøbings ligadamer før kampen, imens hjemmeholdet akkompagneres af U10 drengene fra Viborg HK’s Forening.

Viborg Kommune har i den senere tid modtaget omkring 150 flygtninge, og heriblandt har været en enorm interesse for at komme ind at se kampen i dag, hvorfor vi har besluttet at supplere op til 110 billetter.

”Vi glæder os til at vise hvad håndbold er for en størrelse, og vi vil prøve at præsentere dem for noget af det vi er gode til i Danmark. I Viborg sætter vi stor pris på foreningslivet og idrætten i al almindelighed, og kan vi være med til at give vores gæster en god start på livet i Viborg, så er det en win-win situation for alle parter. Vi håber, at vi i dag får skabt en god kulisse for alle kampens aktører, og at vi kan være med til at inspirere de nye medborgere”, udtaler Thomas Holme Astrup fra Viborg HK, som har været initiativtager for dagens tiltag.

Udover en række flygtninge, da vil der i eftermiddag også blive budt velkommen til gæster fra Ældresagen.