Vi skal lære at vores fejl

Det blev i går en uskøn kamp fra vores side, og dagen derpå ser Allan Heine en række ting som skal tilrettes, hvis der skal gøres forhåbninger om at slå Ringkøbing Håndbold på lørdag.

”Vi kommer til at spille for meget sidelæns i gårsdagens opgør, og København lykkedes med at lave mange frikast, hvilket ødelægger vores opbyggende spil. Det vi plejer at lykkedes med, nemlig at gøre hinanden gode og spille som et hold, det fungerer ikke i går. Når vi kom frem til chancer, så blev det ofte på enkeltmandspræstationer. København spiller en fornuftig kamp, men vi gør dem gode, eftersom vi ikke holder vores aftaler”.

”I målet synes jeg at Signe står en god kamp. De kommende dage står i selvransagelsens tegn, før vi på lørdag står overfor Ringkøbing på hjemmebane. Hvad kan vi gøre, og hvorfor synker vi så dybt? Det er de helt store spørgsmål vi skal have afklaret inden, så vi kommer ikke til at ligge på den lade side, men derimod skal vi ind og kigge hinanden i øjnene”.

Vi så imod Randers HK hvor stor en betydning det viborgensiske publikum kan have på præstationen indenfor de hvide linjer, og netop derfor håber vi også at se jer på lørdag. I var en vigtig brik i den sejr, og I bliver også brikken fremadrettet, som kan være med til at sætte mange hold skakmat i Viborg Stadionhal.

Her kan du købe din billet til kampen imod Ringkøbing Håndbold lørdag klokken 16:30