Vi gjorde det igen!

Her til aften skulle det store brag stå, om hvorvidt Viborg HK skulle spille sig i Santander Cuppens finale, eller om semifinalen skulle blive sidste destination.

Ann Grete bragte Viborg foran på hendes gamle hjemmebane, da Barbie fik tilkæmpet straffekast. Herefter var det ikke chancerne der manglede, men Holstebros målvogter Silje Solberg lukkede ned. Manglende effektivitet sikrede dog at stillingen blot var 4-2 efter de indlede 10 minutter, hvor Allan Heine besluttede at en lille pause ville være på sin plads, og kampens første time-out var en realitet.

Angrebsmæssigt kom Viborg HK oftere til afslutninger, men ikke alle var lige kvalificeret, hvorfor hjemmeholdet opretholdt en føring på 2-3 mål, indtil den 17. minut, hvor MP bragede udligningen ind efter 3 scoringer på stribe.

En uheldig periode efter 20 minutters spil blev heldigvis ikke udslagsgivende, til trods for at vinden ikke blæste udeholdets vej. 2 udvisninger betød at Viborg spillede 4 imod 6, og selvom det ikke blev til scoringer for udeholdet, så holdt Rikke Poulsen liv i drømmen, og Viborg kunne gå til pause bagud med 1, 13-12.

I anden halvleg kom gæsterne bedst ud af omklædningsrummet, og efter 34:26 kom den første Viborg-føring i kampen, da AG fortsatte med at score på hendes straffekast, og Rikke Skov gjorde det 3 minutter senere til +2, 14-16.

Viborgs forsvar lurede hurtigt at meget offensivt for hjemmeholdet var overladt til Jamina Robers, hvor MP fik bedre og bedre fat i hende.

Føringen kom hurtigt op på 3 og fire mål, og stemningen steg i Viborg fansnes ende af hallen, hvor de grønklædte endnu engang satte et solidt præg på lydbilledet. Det er virkelig imponerende at se jer stå der uge efter uge.

På banen var tændingen med til at hente en heroisk sejr, og med sejren på 24-27 kan du godt sætte kryds i kalenderen den 27. december, hvor turen endnu engang går til Jysk Arena, Silkeborg!