Vhk.dk har fået en overhaling

images

I den senere tid har kommunikationsfolkene omkring Viborg HK arbejdet på at lave en ny webløsning, som tilgodeser den almene bruger at klubbens hjemmeside.

Viborg HK har forsøgt at lave en mere tidssvarende løsning på kommunikationsfronten til klubbens interesserede, og en af de helt store fordele ved den nye platform er, at der på den nye hjemmeside er mulighed for at uploade videoer og billedgallerier, som førhen kun har været at finde på klubbens Facebookside.

På grund af den nye hjemmeside, så er en række links til nyheder på den gamle hjemmeside ikke længere aktive på Facebooksiden. De fleste nyheder vedrørende den nye sæson burde dog kunne findes i nyhedsarkivet, så tag endelig et kig rundt, og se om du kan finde noget spændende.

Viborg HK’s interessenter som ikke har en Facebook-profil, kan se frem til at få en bredere, og mere varieret dækning af ligaholdet på klubbens hjemmeside. Den nye web-løsning betyder dog ikke, at klubben vil neddrosle arbejdsindsatsen på Facebooksiden, hvor Viborg HK i dag er den damehåndboldklub i Danmark med flest likes. Hvis man ikke er typen der dagligt er inde at tjekke vhk.dk, så kan du via Facebook holde dig opdateret på hvad der sker, eftersom de fleste nyhedsartikler vil blive delt ud igennem den distributionskilde, hvor der kan kommenteres og stilles spørgsmål.

Til klubbens første hjemmekamp har vi desværre ikke haft mulighed for at igangsætte vores onlinesalg af billetter, men der arbejdes intenst i kulissen, for at vi snarest muligt kan have den kommende billetløsning til de resterende hjemmekampe i efteråret på plads. Så snart onlinesalget åbnes, vil dette blive meldt ud i en nyhed, samt delt på vores Facebookside.

God fornøjelse med at udforske den nye hjemmeside.