Vestjysk arbejdsomhed har imponeret

 

På lørdag kommer Allan Heines tidligere tropper på besøg klokken 16:30, og til dato har ingen hold vel overrasket mere positivt. Det vestjyske team har med 3 sejre og 1 enkelt uafgjort imponeret mange, og med lidt mere tur i de afgørende sekvenser, da kunne det sagtens være blevet til 3-4 point mere end tilfældet er. Cheftræneren har et klart billede af, hvor hans tidligere hold befinder sig nu.

”Det er et hold der spiller med få ressourcer, men derfor også et hold som har rigtig mange minutter sammen. Et hold der spiller hurtigt med et klart koncept, hvor de gerne vil presse modstanderen til at stå kompakt, og så har de et aggressivt forsvar, hvor fløjene ofte tyvstarter, i håbet om at komme frem til en let kontrascoring”.

For Allan er der ikke den store forskel på at forberede sig på netop Ringkøbing.

”Når jeg forbereder mig imod dem, og ser dem spille, så er det lidt mærkeligt. Jeg har jo set tingene mange gange før, men når det først kommer til stykket, så er det jo en kamp ligesom alle andre, hvor det overordnede mål er at ville vinde”.

I dagene ovenpå seneste kamp har truppen forsøgt at finde tilbage til de dyder, som var med til at besejre Randers HK.

”I den her uge har vi har fokus på at komme ”back-to-basics”, da vi slet ikke ramte niveauet imod København Håndbold. Vi var for stillestående, og vi formåede ikke at finde hinanden i det offensive spil, imens vi defensivt lykkedes langt hen ad vejen. I dagene siden kampen har vi kigget på lidt nye konstellationer, så vi forhåbentlig kan skabe lidt mere bevægelighed, samt fart i spillet på lørdag”.

”Vores hjemmepublikum kan være tungen på vægtskålen, og specielt nu hvor vi svinger lidt i vores præstationer. Forhåbentlig bliver det mindre og mindre jo ældre vi bliver. Den opbakning vi får er med til at give de ekstra procent, som kan gøre rigtig meget, når man kigger på måltavlen til sidst”.

Køb din billet her