Turen går til Vestjylland

Torsdag aften skydes Viborg HK’s sæson for alvor i gang, når de grønne piger på udebane møder rivalerne Team Tvis Holstebro klokken 18:30 i Gråkjær Arena (Hostrupsvej, 7500 Holstebro).

Allan Heine glæder sig til at komme i gang med ligaen, men hvor Viborg HK står i forhold til TTH er svært at vurdere.

”Træningskampe er jo en ting, men når ligakampene nu står for døren, så er det et helt andet hold vi får at se. Der venter en svær opgave på udebane, imod et hold Viborg HK traditionelt spiller meget lige op med. TTH har over sommeren holdt rimelig sammen på det hold de havde sidste år, så de har nok lidt mere kontinuitet, men det bliver spændende at se deres spillestil uden Kristina Kristiansen”.

Allan har været ved at kigge på det taktiske oplæg, og her er missionen at sende et hold der slås 110% for hver en bold på banen.

”Det er et rigtig løbestærkt hold vi møder, så vores mission er at gøre det mere fysisk, end løbeteknisk i morgen. Jeg håber vi kan komme til at styre kampen på vores præmisser”.

Rikke Poulsen er en spiller der skal ramme niveauet i morgen, hvis det skal blive til to point.

”Det vil selvfølgeliv være dejligt, hvis vi havde haft to-tre uger mere til at spille holdet bedre sammen, så jeg er meget spændt på at se om flowet er der. Det handler om hvem der først får styr på nerverne, og finder det spil begge hold kan, når de spiller godt. Jeg håber at kunne gøre mit til en sejr, men det bliver nok ikke en flot kamp med poleret håndbold”, udtaler landsholdskeeperen.